Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bianca & Melanie (temporarily) » [Eight]

Bianca & Melanie (temporarily)

17 juni 2009 - 13:28

711

1

295



[Eight]

Hè hè, eindelijk gym. Bill met de zwarte haren is niet zo interessant, maar naar zijn broer ben ik wel benieuwd. Het kan me eigenlijk niet veel meer schelen wat Bianca ervan zegt. Hij is gewoon echt heel lekker. Ik praat gewoon niet meer over hem, dan komt alles vast goed.
Samen met Bianca loop ik de kleedkamer binnen, zoals altijd de verkeerde. Normaal gesproken doen we het expres, maar deze keer was het echt per ongeluk.
De jongens staan zich om te kleden en fluiten op hun vingers als wij binnenkomen. Mijn ogen zoeken meteen de twee nieuwelingen. Ze zijn al volledig omgekleed, zitten in een hoekje en praten zachtjes met elkaar. Oh mijn god, wie had ooit gedacht dat onder die veel te grote kleren zo’n lijf zou zitten? Ik wist het zodra hij de klas binnenstapte: hij is HOT. Het staat met enorme letters op zijn voorhoofd geschreven. Maar waarom ben ik de enige die het leest?
‘Hm, misschien is het toch wel wat,’ zegt Bianca als we naar buiten lopen. ‘Ook al blijf ik erbij dat die ander een travestiet is. Die Jamaicaan heeft wel een lekker lijf.’
Eindelijk! denk ik. Ze ziet het! Dat zal tijd worden. Ondertussen zijn we bij de goede kleedkamer aangekomen. We lopen er naar binnen. Zoals gewoonlijk is het er een drukte van jewelste. De bruggertjes die vóór ons gym hebben zijn er ook nog steeds.
Waarom geven ze ons dan toch ook niet een aparte kleedkamer, denk ik geërgerd als we ons door de bruggertjes heen dwingen. Wat is het voor onzin dat er voor de meisjes maar één kleedkamer is, terwijl de jongens er twee hebben? Het kan beter andersom
, meisjes hebben meer ruimte nodig.
Ik duw een brugger van mijn plaats en plof er neer. Het kind kijkt me geschrokken aan, maar daar let ik niet op. Ik bedoel, het is maar een brugger!

Vandaag gaan we volleyballen, zie ik zodra we de gymzaal binnenlopen. Het net hangt al klaar. Bianca en ik zijn allebei aardig goede volleybalspeelsters, dus voor ons is het geen probleem.
De tweeling zit weer in een hoekje, alsof ze het liefst opgepropt tegen elkaar aan zitten. Mijn ogen glijden over Tom met zijn dreadlocks en dan over Bill. Ja, ’t zijn echt wel tweelingbroers, denk ik bij mezelf. Ze hebben allebei een lekker lijf. Maar toch vind ik Tom leuker!
Alle jongens zijn al aanwezig. Braaf zitten ze op de banken te wachten, op ons en op de gymleraar.
‘Wow, deze keer is hij zelfs later dan wij,’ zegt Bianca met een lichtelijk verbaasde ondertoon in haar stem.

Ik moet lachen en op hetzelfde moment komt de gymleraar binnen. ‘Goedemiddag,’ bromt hij. ‘Zoals jullie waarschijnlijk weten gaan we vandaag volleyballen. Het wachten is alleen nog op onze nieuwe leerlingen.’
‘Die zijn er al,’ zegt Bianca droogjes. De gymleraar kijkt haar vaag aan en ze wijst naar de tweeling. ‘Jamaicaan en travestiet, tot uw dienst.’
De jongens worden tegelijkertijd rood en Bianca lacht zelfingenomen. Ze krijgt, tot mijn stille verontwaardiging, bijval van de hele klas. Dan zegt de gymleraar met zijn vage stem: ‘Oh. Jij bent een jongen?’ Die woorden zijn gericht aan Bill.
Hij wordt zo mogelijk nog roder en springt overeind, zijn ogen tot spleetjes geknepen en zijn vuisten gebald. ‘Ja, inderdaad ja!’ En voor de ogen van de hele klas trekt hij zijn T-shirt over zijn hoofd. W-O-W. S-E-X-Y!
Ik zit ingespannen te kijken als ik een duw krijg. Ik schrik wakker uit mijn gestaar en kijk een beetje verward opzij, recht in Bianca’s woedende gezicht. ‘Doe je mond dicht!’ sist ze kwaad.
Snel sluit ik mijn mond. ‘Sorry,’ mompel ik haar kant op.
Ze stuurt me nog even een giftige blik, waarna ze zegt:
‘Kwijlen doe je op een knap persoon, niet op een flikker.’
‘Oh, eerst een meisje en nu schwul? Je hebt wel veel fantasie, hè.’ Bill kijkt haar sarcastisch aan en raapt dan zijn shirt van de grond. Hij trekt ’m vlug over zijn hoofd, maar als hij langsloopt zie ik tranen in zijn wimpers hangen. Bianca’s gepest doet hem echt pijn, ook al gedraagt hij zich anders. Plotseling voel ik een golf van medelijden voor hem. Maar ja, Bianca blijft mijn beste vriendin. Ik kan haar toch moeilijk laten zitten en zelf het mikpunt van spot worden? Nou, nee dank je!


Reacties:


butcherknife
butcherknife zei op 22 juni 2009 - 21:59:
Heb ik hier nog geen reactie op geschreven o; ?
*schaamt zich*
ik dacht van wel
unks
oke anyway
love this story n.n