Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Saved by Tom Kaulitz » Saved by Tom Kaulitz (deel 1.)

Saved by Tom Kaulitz

18 juni 2009 - 15:16

796

2

333



Saved by Tom Kaulitz (deel 1.)

-Eva-
Nog even die laatste borden ophalen, de afwas doen en dan ben ik klaar voor vandaag.
Mijn voeten doen echt wel pijn, zo druk dat het was vandaag.
Oh jah, ik heb me nog niet voorgesteld. Ik werk in het restaurant ‘Den Goldenen Gabel’ in Berlijn.
Ik werk hier halftijds, zodat ik ook nog wat tijd heb om te studeren. Ik studeer voor kleuterleidster.
Een week geleden zijn Tom & Bill van Tokio Hotel hier nog komen eten. Naar het schijnt wonen ze hier ergens in de buurt.

‘Wat neem jij, broertje?’
‘ Ik weet het nog niet. En kappen met dat ‘Broertje’. Je bent maar 10 minuten ouder, remember?’ Ratelt Bill aan stuk door. Tom grinnikt.
‘Ik neem pizza fungi.’
‘Dan neem ik hetzelfde.’ Grijnst Bill.
Ik ga naar hun tafeltje: ‘Wat wensen de heren te eten?’ Vraag ik grijnzend.
‘2 maal pizza fungi, alsjeblieft.’ Zegt Tom terwijl hij mij van kop tot teen bekijkt.
Ik noteer de bestelling en ga grinnikend de keuken binnen.
‘Zou ze ons herkent hebben?’
‘Zou kunnen. We zijn hier nog steeds in Duitsland hé, broertje.’

Even later zijn hun pizza’s klaar en ik ga ze grijnzend opdienen.
‘Eet smakelijk, meneer en meneer Kaulitz.’ Ik zie Bill even verbaasd kijken en ik lach vriendelijk naar hem. Hij glimlacht terug.
‘Danke shön, schoonheid.’ Grijnst Tom. Ik grijns ook en ga verder werken.


Vroeger was ik een hevige fan van Tokio Hotel. Nu ben ik nog steeds fan, maar minder omdat ik minder tijd heb als vroeger. Mijn vader is gestorven aan kanker toen ik 8 was en met mijn moeder heb ik geen goede band. Sinds mijn 17de woon ik alleen hier in Berlijn.
Thuis was het niet meer te doen. Mijn moeder die met tegenzin terug kwam van haar werk omdat ze mij dan weer zou zien. Ik kon me helemaal niet concentreren op mijn schoolwerk en tijd voor schoolwerk had ik al helemaal niet. Want mijn moeder liet mij het hele huishouden doen, terwijl ze zelf lui voor de tv zat. Maar op mijn 17de was ik het zat en dan ben ik maar naar Berlijn verhuist.
Hier in Berlijn huur ik een appartementje en om mijn huur te kunnen betalen, werk ik halftijds in ‘Den Goldenen Gabel’. Ik heb het hier niet slecht, fijn werk en 2 heel goede vriendinnen. Maar soms voel ik me wel eens eenzaam, dan zou ik toch graag een lief hebben. Mijn laatste relatie is al bijna een jaar geleden. Ik ben niet onknap, al zeg ik het zelf, maar ik ben nogal kieskeurig.

22.00u. Eindelijk! Afwas is gedaan, ik kan naar huis. Ik doe mijn jas aan, neem mijn tas en ga naar buiten. Het is eventjes lopen van hier tot mijn appartement, maar meestal heb ik geen zin om met de fiets te komen, dus dan maar te voet. Brr, altijd langs die enge straatjes hier.

‘Hey, sexy ding.’ Hoor ik een stuk of 3 jongens roepen.
Ik negeer het en loop zo snel mogelijk verder. Weg hier! Ik hoor dat ze achter mij aankomen en begin te lopen, alleen gaat dat niet zo snel op hakken. Al snel hebben ze mij ingehaald.
‘Waarom loop je weg van ons?’ vraagt een van die vieze kerels.
‘Omdat ik niks met jullie te maken wil hebben!’
‘Maar wij wel met jou, sletje!’ Hij neemt mijn arm vast en duwt mij tegen de muur duwen.
‘Blijf met je poten van mijn lijf! Roep ik en spuw in zijn gezicht. Ik zie hem rood aanlopen. Hij veegt met één hand het speeksel uit zijn gezicht en met zijn andere hand slaat hij me in mijn gezicht. Ik voel de tranen branden in mijn ogen, maar ik weiger ze de vrije loop te laten.
‘Niet zo tegen werken, sletje.’ Zegt een van de andere jongens. Ik stamp hem hard mogelijk in zijn kruis. Hij plooit dubbel en grijpt naar zijn kruis. Nu komt de 3de jongen dreigend op mij af en voor dat ik ook maar iets kan doen, geeft hij me een harde duw, zodat ik op de grond val. Hij gaat bovenop me zitten, ter hoogte van m’n heupen.
Met zijn handen duwt hij mijn T-shirtje omhoog, maakt mijn BH los en begint mijn borsten te kneden. Ik probeer hem wanhopig weg te duwen, maar hij is veel te sterk. Ik gil en hoop dat iemand mij hoort, maar al snel duwt hij m’n mond dicht.
‘Als je niet meewerkt, maak je het alleen nog maar erger.’ Fluistert de vieze jongen in mijn oor.
Hij begint aan mijn broeksriem te prutsen en even later heeft hij die los. Ik kan geen kant meer op. Wat kan een meisje ook tegen 3 jongens beginnen? Ik draai mijn hoofd weg, zodat ik hem niet meer moet aankijken. De tranen stromen over mijn wangen.


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 21 juni 2009 - 13:20:
O.O
Snel verder


MariTom
MariTom zei op 18 juni 2009 - 17:42:
Ogmosh.
Lijkt me een heel leuk... of najawh, spannend verhaal!

Snel verder<3