Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » The only thing I do is bring you at the bad path » The only thing I do is bring you at the bad path [20]

The only thing I do is bring you at the bad path

18 juni 2009 - 16:18

985

0

200



The only thing I do is bring you at the bad path [20]

We don’t say goodbye

[i] vorige keer: [pov tom]

Ik kijk naar bill die voor me staat. Boos draait hij om en kijkt mij aan. ‘ ze heeft mijn KETTING TOM’ gilt hij naar mij. Ik kijk hem aan. ‘ ze is weg’ zeg ik dan zacht. bill blijft maar tetteren over een ketting. Ik zak tegen me auto aan en kijk voor me uit. ‘ tom waar is die stomme junk..IK WIL MIJN KETTING’ gilt hij weer. Ik kijk bill aan. en hij mij. Hij stopt met tetteren en kijkt me aan en zakt door zijn knieën heen. ‘ ben je nu aan het huilen om haar?’ vraagt hij dan. inmiddels zijn er inderdaad al wat tranen ontsnapt. ‘ nee bill ik huil om je ketting’ zeg ik boos. Ik duw bill weg en stap in me auto. Ik start hem en wil wegrijden maar bill stapt in. ‘ waarom vind je haar zo leuk?”¯ vraagt hij dan. ‘ omdat zij mijn hart van het eerste moment heeft gestolen bill’ zeg ik dan. ik kijk voor me uit. ‘ sorry tom…maar ze is echt niks voor jou’ zegt bill. Ik draai me hoofd naar bill. ‘ ten eerste…ik maak zelf wel uit OF ze wat is voor mij…en ten tweede uit mijn auto NU’ zeg ik dan. bill blijft me aan kijken. ‘ laat me je niet hoeven helpen’ zeg ik dan. ‘ ik hoop dat je weet wat je doet’ zegt bill. Ik duw hem half de auto uit en rij weg. Ik rij een beetje radeloos door hamburg heen. ik parkeer me auto ergens en loop naar het parkje. Ik ga zitten op de bank. ‘ wil je dominique zien?’ hoor ik iemand in een keer zeggen. Ik draai me om en zie tim staan. ‘ weet jij waar ze is?”¯ vraag ik. ‘ nee nu niet maar wel morgen middag om 1 uur’ zegt tim. Ik kijk hem aan. ‘ waar?’ vraag ik dan. ‘ op het stadion..ze wil naar Berlijn…je hebt maar 1 kans en gebruik die goed want ik vind dat jullie bij elkaar moeten zijn het is toch overduidelijk dat jullie voor elkaar gemaakt zijn ik bedoel kijk jij treurt hier om haar…en zij om jou…ze huilde net bij me..en ik dacht ben eindelijk van jou af en nu kan ik haar aan de haak slaan…maar jij zit te erg in haar koppie…ik vind dominique een mooie liefe sexy geile…griet en echt ik zou veel doen om bij haar te zijn maar ik weet 1 ding zeker dat jij nog meer voor haar zal doen en dat jij haar meer kan geven als mij dus alsjeblieft ga morgen naar het stadion en gebruik je kans goed laat haar niet gaan tom…ze zal het niet overleven’ zegt tim. Hij kijkt me even aan en staat dan op. ‘follow you heart do what’s best’ zegt hij en loopt weg. Ik kijk hem na. En sta op ik weet wat ik moet doen!
pov dominique
Onrust zit ik op de grond tegen de muur aan wachtend op mijn trein die over een halfuur komt…hij is al laat..en in de stad was het druk. Ik hem afscheid genomen van de jongens ze moesten allemaal wel huilen ik zag het wel door mijn tranen. maar het liefste had ik tom nog een keer vast gehad nog 1 keer zijn lippen gevoeld en nog 1 keer zijn armen om me heen gehad maar helaas. Ik stop me oordopjes in me oren en zet muziek op. ik neurie zachtjes mee op een liedje van celine dion…i know i know..maar ze heeft zo’n mooie muziek..echt soms raken ze me gewoon. Ik werp langzaam weer een blik op de klok en zie dat me trein over 10 minuten aankomt. Ik leg me hoofd tegen de muur aan en kijk naar de mensen die voorbij lopen…allemaal gehaast…op weg naar plekken of werk...of gewoon vakantiegangers ouders met kinderen. Ik zie een klein jongentje me aankijken. Ik lach naar hem en verlegen gaat hij achter zijn moeder staan. zijn moeder volgt zijn blik ik lach even vriendelijk en sta dan op. mijn trein is er. Ik pak me tas en loop naar de trein. De deuren gaan open en de mensen stappen uit en ik pak de leuning vast en stap in. Ik loop naar achteren en ga bij het raam zitten. ‘ omg heb je die nieuwe schoenen gezien die tom kaulitz heeft gemaakt…omg echt zo mooi…de winkel is nog niet open om een of anderen reden maar er staat zo’n gigantische rij…dus wij moeten opschieten..OMG TOM IS ZO LEKKER”¯zegt een griet die nogal hyper is. Ze loopt voorbij. Ik kijk haar na. ‘ duhh dat tom lekker is’ zeg ik zacht. ik lach in mezelf. Ik hoor een fluitje en dan gaan de deuren dicht. ‘ zo dit was het dan..vaarwel hamburg vaarwel tom’ zeg ik. Ik doe me capuchon op en sluit me ogen. Ik voel dat de trein begint met rijden en al snel schieten palen langs. Ik zie mensen wijzen en meisjes rennen..en dan stopt de trein. Ik val half naar voren..ik zie mensen uit de trein stappen en kijken wat eraan de hand is. Ik zie mensen opzij gaan en wijzen naar mij. ‘ o jeej wat heb ik nu weer gedaan’ zeg ik zacht. ‘ jij hebt niks gedaan…ik heb iets gedaan…ik heb jou bijna laten gaan de liefde van me leven…ga niet weg blijf bij mij’ zegt tom. een glimlach komt op mijn gezicht te staan wat klinken die worden goed. Ik draai me om en kijk hem aan. hij steekt zijn hand naar me uit langzaam pak ik zijn hand vast hij trekt me overeind. Ik sla me armen om hem heen ‘ ik hou van jou’ zegt hij in me oor. Ik hoor mensen aaa roepen er worden foto’s gemaakt en er staan camera’s. tom pakt mijn spullen en neemt me mee de trein uit. mensen roepen van alles ik laat tom stoppen en druk me lippen op die van hem omg wat wou ik dit graag doen…….


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.