Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » What if I told you, it was all ment to be. Would you believe me? Would you agree? { ... Bill ... } » Part 37: Naar het ziekenhuis! Alweer ...

What if I told you, it was all ment to be. Would you believe me? Would you agree? { ... Bill ... }

19 juni 2009 - 13:23

488

1

217



Part 37: Naar het ziekenhuis! Alweer ...

Vorige keer = POV Bill : Dokter: Nu even naar Mandy kijken. Hij deed van allerlei dingen. Dokter: Ze moet dringend naar het ziekenhuis! Jij: Wat heeft ze? Dokter: . . .

POV Bill

Dokter: Ik weet het niet maar het ziet er helemaal niet goed uit. Ik zal een dokter in het hospitaal bellen dat hij naar haar kijkt en ook een dokter voor u ribben. Jij: ma ik wil bij Mandy blijven! Dokter; Ge kunt niet veel doen als ze haar aan het onderzoeken zijn. Echt waar. Je mag er zelfs niet eens bij denk ik. Jij: Oké dan! Maar ze valt ook zo vaak flauw. Dokter: Echt? Jij: Ja. Dokter: da zal ik dan ook zeggen das ook niet normaal. Je wilt Mandy opheffen maar je word tegengehouden door de dokter. Dokter: Wat zijn we van plan? Jij: ze moet toch in de auto geraken? Dokter; Ja maar da is nie goed voor u ribben. Jij: ik heb ze al een paar keer op gehoffen . Dokter: deed dat geen pijn dan? Jij: Jawel maar ze moest toch bovengeraken, maar ik ga haar even wat kleren aan doen anders. Dokter: Is goed geen te strakke kleren het liefst. Jij : Oké! Je pakte een shirt en een trainingsbroek uit haar kleerkast en doet die aan. Je doet haar ook schoenen aan en je doet haar jas aan. Mandy: Bill ik wil niet naar het ziekenhuis! Jij: Mandy het moet! Mandy: Oké dan! Je draagt Mandy naar da auto en legt haar erin met haar hoofd op je schoot. Je veegde door haar mooie, gladde haren. Jij: Mandy, Ik hou van u! Mandy: Ik ook van u ! Je heeft haar een kus op haar voorhoofd. Jij: Slaap maar een beetje tis nog een half uur rijden. Al snel valt Mandy in slaap. Jullie hebben ook even in de file gestaan en het is ondertussen al 23:00. Cindy: Bill, maak je Mandy wakker over 5 minuutjes zijn we er. Jij: Oké! Je geeft Mandy een kusje op haar kruin en fluistert in haar oor: Schatje, wakker worden! Mandy: mmmm . . . ik ben nog zo moe! Jij: maar we zijn aan het ziekenhuis. Mandy word stilletjes aan meer en meer wakker en de auto stopt. Cindy: Ik ga een rolstoel halen das ook beter voor u Bill dan kunde al naar daar gaan. Ik wil nog bij Mandy blijven. Cindy: Oké ma ga toch een rolstoel halen voor u ribben é anders ga da veel te veel pijn doen. Jij; Oké. Mandy; Wat gaat ze doen? Jij; een rolstoel halen voor u. Mandy; Ik ben nog geen oud vrouwke ofz. Jij: Nee, maar tis wel beter voor mijn ribben. Mandy: Das waar! Al snel is de mama van Mandy terug en je stapt uit de auto. Je helpt Mandy recht vanuit de andere kant van de auto en heft haar in de rolstoel. Je rijdt met haar het ziekenhuis in. Als jullie binnenkomen verschieten jullie! Jullie zien . . .


Reacties:


Naiisho
Naiisho zei op 23 juni 2009 - 22:39:
????
snel verder !!!
PAS OP zé ,
ik word hysterisch ofzo ..
WHAAA !