Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon: JEZP Seizoen 1 » Hoofdstuk 6: Kom maar hier met die sleutel

Pokemon: JEZP Seizoen 1

6 juli 2009 - 14:55

461

1

250



Hoofdstuk 6: Kom maar hier met die sleutel

De vorige keer: Justin moet professor Oak bevrijden, samen met Bulbasaur en zijn nieuwe vriend Rick. Daarna vangt hij een Sandshrew. Ze helpen een meneer, waardoor ze nu een Town Map hebben.

Hoofdstuk 6: Kom maar hier met die sleutel

Justin en Rick zijn bij Route 2, en ze zoeken nog steeds het hoofdkwartier van Team Rocket. Telkens ziet Rick een nieuwe pokemon. ''Wow, een Rattata!'' Justin wordt het zat. ''Hou op! We hebben wel meer te doen!'' roept hij boos. Rick schrikt. Zo erg dat hij begint te huilen. Hij rent weg in het bos. Justin kijkt hem na, en ziet een paadje lopen. ''Misschien is daar het hoofdkwartier!'' roept hij. Ook rickt hoort deze woorden, en keek goed of hij een gebouw zag, en hij zag er een! ''Daar is het ook, ernaar toe!'' zegt hij, en hij rent naar het gebouw.

''O nee, hij zit op slot.'' zegt Justin, na het kijken of de deur open is. Rick gaat zitten. ''Nu kunnen we Oak niet bevrijden.'' zegt hij. Justin knikt. Opeens horen ze iets. ''Jij weer? We willen revanche!" Opeens schieten er twee mannen naar voren. ''Jansen en Janssen!'' roepen ze. ''Niet jullie weer!'' zegt Justin teleurgesteld. ''Ja, wij zijn er weer.'' zegt Janssen. ''Laten we gaan vechten om de eer!'' roept Jansen. Justin en Rick vinden het goed.

Jansen kiest Spearow, Janssen kiest Zubat. Justin kiest Sandshrew, Rick Pidgey. ''Spearow, doe je Peck op Pidgey!"' zegt Jansen. ''En jij je Supersonic op Sandshrew!'' roept Janssen. Beide pokemon worden geraakt. ''Pidgey, Tackle!"' roept Rick. ''Sandshrew, jij Sand Attack!"' roept Justin. Pidgey raakt goed, maar Sandshrew raakt zichzelf. Opeens valt hij neer. Hij kan niet meer verder vechten. ''Kom maar terug, Sandshrew!"' zegt Justin, en hij stopt Sandshrew weer in de pokeball. ''Je hebt je best gedaan voor de eerste keer, goed gedaan. Oke, Bulbasaur...'' ''Doe maar niet, ik doe dit wel met Pidgey.'' zegt Rick, en knipoogt. Ondertussen zijn Jansen en Janssen best blij. ''Een in de pocket betekent voor straks allemaal in de pocket!'' roepen ze beiden, en lachen. Justin vindt het goed, en bekijkt hoe het gevecht gaat. ''Pidgey, Tackle!'' roept Rick. Pidgey doet de aanval perfect, ''Ontwijk!'' roepen beide heren, maar Pidgey heeft ze al geraakt. Ze kunnen niet meer verder vechten. Opeens ziet Justin een sleutel, die kan wel eens van de opening van het hoofdkwartier zijn! Justin rent ernaar toe, en springt op de sleutel af., pakt hem, en heeft hem! ''He, geef terug! Dat is onze sleutel!'' roept Jansen. Rick ziet het ook, en bedenkt een plannetje. ''Pidgey, Tackle!'' roept hij. Pidgey doet de aanval zo goed dat de pokemon é'n de heren wegvliegen. ''Wij komen terug!'' roepen beide heren. Justin lacht en zwaait. ''Ja vast.'' Ze gaan naar de deur. ''Het avontuur begint nu echt.'' zegt Rick. Justin knikt. Ze gaan naar binnen...


Wat zal er gebeuren in het hoofdkwartier? Zal Oak bevrijd worden? Lees het in Hoofdstuk 7: Op bezoek bij Team Rocket Deel 1!


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 7 okt 2009 - 16:54:
Verder!