Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Andere Wereld [GESTOPT] » Weg

De Andere Wereld [GESTOPT]

22 juni 2009 - 21:22

668

1

222



Weg

De betoverde mensen in dit verhaal noemen we de Gevangenen. xD Voor dat level E gedoe, zie Vampire Knight.

Kaiya werd voor de tweede keer wakker. Het was nog vroeg. Ze deed het zwarte jurkje aan, wat op een stoel lag en deed de deur open. Shun viel naar binnen. “Oh, eh, hai,”¯zei hij en haalde zijn hand door zijn haar. “Wat doe je hier?”¯ vroeg Kaiya. “ Gewoon… Even langs komen…”¯ Kaiya keek hem dreigend aan. “Oké, oké… Ik was in slaap gevallen. Ik zit hier al sinds ik Mine en Yukio hoorde praten. Over jou. Ik zat hier alleen maar om je te beschermen. Maar nu je toch wakker bent: Laten we hier zo snel mogelijk weggaan. Kom!”¯ “Hoezo? Waarom?”¯ Shun pakte Kaiya’s hand en trok haar mee. “Wat er ook gebeurd… Ik zal er voor je zijn!”¯ Shuns woorden galmde nog door in Kaiya’s hoofd. Beschermen? Voor wat? Maar ach… Ze voelde zich veilig bij hem. Er zal wel niets gebeuren, toch? “Waar wil je me naartoe brengen?”¯ vroeg ze. De poort was al in zicht. “Naar…”¯ zei Shun, maar kon zijn zin niet afmaken. Gin, Miyuki, Raidon en Yukio stonden de weg te versperren. “En waar dacht onze kleine Shun naartoe te gaan?”¯ vroeg Raidon. Yukio greep Kaiya’s hand. “Blijf van haar af!”¯ “O, maar wij blijven ook van haar af…”¯ zei Gin, “ Voordat je bent gebeten…”¯ Shun keek Gin aan. Miyuki greep Shun. “Maar… Ik ben al een…”¯ hij stopte en keek naar Kaiya. Kaiya zag zijn vochtige ogen. Miyuki beet Shun. “Maar…. Wat word ik… Nu dan?!”¯ hijgde Shun. “Zolang wij Kaiyaatje niet mogen hebben, zeggen we het niet, Shun.”¯ Zei Miyuki, het bloed uit haar mondhoeken druipt naar beneden. “Shun! Laat hem! Ik wil niet dat…”¯ begon Kaiya hysterisch. “Wat wil je niet, Kaiyaatje? Is Shun nou opeens je vriendje geworden?”¯zei Yukio. Waar bleef Hidiaki? Hij zou haar toch redden van alles? Die Gevangenen zijn ook nooit te vertrouwen… Bange schijters… Miyuki liet Shun los. Hij viel bewusteloos op de grond. Kaiya zag de twee rode puntjes in zijn hals. “Jullie… Denk maar niet dat ik nu bang voor jullie ben, hoor!”¯snikte ze. “Kaiya… Hij verdient het… Hij is… Anders dan wij zijn… Geloof het nou maar.”¯ Zei Raidon. Wat kon ze van die flirter geloven. “Laat haar, Raidon, we gaan. We weten immers meer van haar dan dat ze zou delen met ons.”¯ Zei Gin. Yukio duwde Kaiya op de grond. Ze verdwenen. Kaiya stond op en liep naar Shun toe. “Shun… Wat is er gebeurd? Shun!”¯ Hij vertrok geen spier. “We moeten hier weg, Shun. Nu! Ik- Ik draag je wel…”¯ Ze pakte Shun op en nam hem mee naar buiten.
Het was nog heel donker. Geen lantaarns, alleen de maan scheen. Kaiya legde Shun neer en keek naar de twee rode puntjes. Vampiers. Was Shun ook een Vampier? Ze legde Shun op zijn rug en deed zijn mond een stukje open. Ze zag zijn hoektanden. Ze kroop een stukje naar achteren van de schrik. Hij was er ook een. Zachtjes haalde ze een hand door zijn haar. Ze herhaalde zacht de woorden: “ Ik ben niet bang voor je, Shun, ookal ben je een Vampier…”¯ Ze trok hem zachtjes mee de struiken in, zodat niemand hun kon zien. En op dat moment…
Hidiaki. “Waar bleef je nou!”¯ zei Kaiya, die van schrik stopte met het zwijmelen naar Shun. “Ik…”¯ “Je bent gewoon niet te vertrouwen!”¯ “Jawel! Ik…”¯ Hidiaki’s ogen waren zachter in het zilveren maanlicht. “Waarom redt je me niet?”¯ “ Shun was in de-“ “Ja, tuurlijk, geef arme Shun maar weer de schuld! Hij werd gebeten, door Miyuki!”¯ De wolf liep naar Kaiya toe. “Wat word hij nu?! Een monster? Een weerwolf? Een level E? Gaat hij langzaam dood?”¯ Hidiaki zweeg. “Je wilt me gewoon niet beschermen! En je wist waarschijnlijk wel dat dit een kasteel was waar vampiers in wonen! Je bent gewoon jaloers.”¯ Viel Kaiya uit. Hidiaki verdween. Gekwetst. Het maakte Kaiya geen ene flikker uit. Ze liet zich op de grond vallen, zonder dat ze het wist, naast Shun. En viel weer in een diepe slaap.


Reacties:


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 23 juni 2009 - 16:29:
OOOoooOOOOooOOOoOOooOoooooh HIP! X3