Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » What if I told you, it was all ment to be. Would you believe me? Would you agree? { ... Bill ... } » Part 60: The final day

What if I told you, it was all ment to be. Would you believe me? Would you agree? { ... Bill ... }

24 juni 2009 - 17:49

572

1

249



Part 60: The final day

Het laatste deeltje: Misschien zet ik het vervolg er wel op ...

POV Mandy

Je zag het levenloze lichaam van Bill. Je zag een doosje dat je bekent voorkwam langs hem liggen en een glas water met nog een beetje water in. Je liep wenend naar Bill en sprong op het bed. Je wou zijn pols vastpakken voor zijn hartslag te voelen, maar je zag allemaal sneeën met gestold bloed op. Waarom Bill zei je wenend. Je pakte zijn andere pols en je voelde geen hartslag meer. Je barste in huilen uit. Je keek en zag een briefje liggen. Je pakte het op en las het

Dit briefje is voor Mandy

Ik weet dat als je dit briefje vindt ik er waarschijnlijk niet meer ben. Sorry Mandy dat ik jou en Aliyah alleen achter laat maar ik kan het allemaal niet meer aan. Ik heb me eerst gesneden in de hoop dat ik me weer beter zou voelen, maar de stem in mijn hoofd zei dat het niet genoeg was. Ik heb 10 pillen genomen en de stem in mijn hoofd zweeg. Ik hou heel veel van je Mandy. Ik hoop dat je snel een nieuwe liefde vindt die je verdient. Ik heb je twee jaar bedrogen met Yanaïka en dan sla ik je nog. Ik snap nog steeds niet hoe je bij me kon blijven. Zoek een goede papa voor Aliyah en praat niet over mij over haar. Ze zal me nooit kennen dus zal ze ook nooit kunnen treuren. Mandy hetzelfde voor jou. Vergeet me en ga door met je leven. Zoek iemand die je waardig is en jou en Aliyah goed behandelt. Ik waak over je waar je ook bent. Je bent een bloedmooie en super liever meid. Vergeet dat nooit en nog 1 ding voor ik een einde aan mijn leven ga maken. Ik hou van je Mandy. Voor altijd. Mijn hart zal je altijd hebben, ook al klopt dat hart niet meer.

Druppels lopen van je wangen op de brief. Waarom Bill :’( Je ging langs hem liggen en pakte hem vast. Jij: Ik vergeet je nooit Bill. Egt nooit. Je drukte nog een laatste zoen op zijn koude lippen. Je zou hem zo missen. Dit was dus het einde van jullie. Dit einde had je nooit verwacht. Je legde je op zijn borstkas en je sloot je ogen. Jij: Ik laat nu nog even niet gaan.

* tijdsprong van een week*

Nieuwsbericht

Het is nu al een week geleden dat de geliefde popster Bill Kaulitz zich op jonge leeftijd om het leven gebracht heeft. We krijgen geen contact met Mandy, maar haar mama zegt dat ze er kapot van is net zoals de rest van de band. Dit is een tragisch einde van een jong bekende rockster. Zijn leven kapot gemaakt door de drugs. Morgen zal de begrafenis plaats vinden en zal live uitgezonden worden op deze zender omstreeks 2 uur in de namiddag. Als herdenking aan deze geliefde jongen huldigen we een hele aflevering aan de geschiedenis van deze jongen. De redactie condoleert de fans met dit groot verlies, maar natuurlijk ook de band, Mandy en zijn dochtertje Aliyah.

Dit was het tragische einde van deze serie.

Mandy is 5 jaar later met David Jost getrouwd en hebben samen nog 2 kinderen gekregen. Aliyah heeft nooit iets geweten van Bill. Ze heeft lang getreurd maar heeft de moed terug voor haar leven te herpakken. Ze vraagt zich nog steeds af waarom hij het deed, maar 1 ding weet ze zeker. Ze zal Bill Kaulitz nooit vergeten.


Reacties:


Naiisho
Naiisho zei op 25 juni 2009 - 2:06:
Het was een wondermooie quiz ..
zeer treurig ..
maar een mooi en afsluitbaar einde.
Je schrijft echt goed.
Ik hoop dat je nog een andere quiz maakt over Bill .
Ik zal ze zeker maken enzo .

HET WAS ECHT AF ! ^^