Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A twincest story?! » 3

A twincest story?!

12 jan 2010 - 18:31

290

2

428



3

Hand in hand staan we op de heuvel, die uitzicht geeft op de zee, achter ons nieuwe huis. Klaar voor de start van een nieuw leven.


Ik leg het laatste blad neer. Waauw, Andreas had gelijk, dit is echt te ontroerend om te weigeren. Ik haal even diep adem en merk dat mijn gezicht was stijf is van de opgedroogde tranen. Het was sommige momenten zó mooi dat ik de tranen echt niet meer kon tegenhouden. Bijvoorbeeld bij het deel waar Tom me van de dood redt, of als Tom en ik ruzie hebben, dan denk ik dat het over is en denk ik terug aan vele mooie momenten. Ik zucht en kijk naar de stapel papieren waarop het verhaal van onze eerste film staat. Misschien moet Tom het ook maar eens lezen. Ik sta recht van mijn bed, neem de bladen en ga naar Tom's kamer. Zijn deur staat open dus ik ga gewoon binnen. Tom zit op zijn bed met een blad op zijn handen. Blijkbaar merkt hij me niet op want hij doet geen moeite om de traan op zijn wang weg te vegen. Ongerust ga ik naast hem op zijn bed zitten. Het moet wel heel erg zijn wat er op het blad staat als Tom er zelfs om huilt. Ik lees mee en zie een tekst staan die me zeer bekend voorkomt, het einde van het verhaal van Demi. "Ik, ik, ik weet niks te zeggen. Dit is zo mooi geschreven. Ik ben sprakeloos." Is het eerste wat Tom na 5 minuten weet uit te brengen. "Ja,...." "En ik heb me net nog zo rot gedragen tegen haar." Hij denkt even na, neemt zijn gsm en stuurt Demi een berichtje om zijn excuses aan te bieden.

[reacties??]


Reacties:


Melisande
Melisande zei op 25 juni 2009 - 10:59:
Nee toch XD NADEZHDA STARLA! Jij dik mens XD waarom pik je steeds mijn reacties? Oo dit hoort strafbaar te zijn XD
Goed dit even ter zijde... Ehm alweer zeg ik er dus precies hetzelfde van als onze Nadezh^^

het was echt geweldig Bill had gelijk^^ Tom die is bijgedraaid^^
Snel meer??

Xx


xNadezhda zei op 25 juni 2009 - 10:17:
Ahw, ze moeten huilen! Wat lief x'D Alleen, nou moeten ze het ook nog gaan spélen, en ik vraag me af hoe dat gaat worden! x'D Kijken of ze het dan nog steeds zo leuk vinden =P
Ik zat hier met een grote grijns te lezen, super!

<3