Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A twincest story?! » 6

A twincest story?!

11 feb 2010 - 13:05

610

5

386



6

[Bill pov]
Betrapt heb ik mijn ogen neergeslagen. Wat is er toch met mij? Tijdens die kus met Tom kreeg ik een rare kriebel, en nee, het waren niet zijn dreads. Ik dacht dat het niets was, maar elke keer als ik nu naar hem kijk voel ik die zelfde rare, aangename kriebel. Het is zo raar, als ze me nu zouden vragen waar ik op dit moment aan denk, dan zou ik moeten antwoorden: De lach van die wondermooie jongen naast me. Ik schud even mijn hoofd. Bill, denk aan iets anders! Denk aan,... denk aan,.... denk aan,...... "Stap je nog uit of blijf je zitten?" Aha, denk aan dat we thuis zijn! Thuis, mijn mooie kamer, Scotty, Kasimier, en mam die waarschijnlijk weer lekker gekookt heeft, en Tom die daar ook altijd ergens rondloopt, ...... Nee Bill! Niet aan Tom denken!!! "Hallo! Aarde aan Bill!!!" Ohja, we ZIJN thuis. Ik stap uit. "Djezus man, waar zat jij met je gedachten?" Ik haal mijn schouders op en ga naar binnen.


*Woensdag op de filmset*

De set waar we nu staan zou een het dak van een garage moeten voorstellen, eigenlijk lijkt het er inderdaad zeer sterk op. We moeten een romantische picknick spelen, dus er ligt een dekentje en er staat champagne en er staat een pizza. Volgens het verhaal verrast Tom me 's avonds met deze picknick op het dak van de garage en moet Tom me er geblinddoekt naartoe leiden. In deze scène zijn we al samen, maar we konden niet meteen vanaf het begin opnemen omdat we daar enkele acteurs voor nodig hebben en die nu niet kunnen. Wat dromerig sta ik naar het decor te kijken tot ineens alles zwart wordt voor mijn ogen. Ik schrik en draai me om. Daar staat Tom lachend met een sjaal in zijn handen. En ja, weer dat kriebelend gevoel. "Rustig jo! Ik ben het maar! Maar je moet eens kijken of je nog iets ziet door deze sjaal, dat is eigenlijk wel de bedoeling, zo zie je de kabels liggen." Ik knik. "Draai je je dan om zodat ik hem kan aandoen?" "Ohja." Ik draai me om en geniet van Tom's aanrakingen. "Zo, zie je nog iets?" Ik kijk rond en kan door de gaten in de sjaal nog wel wat zien. Ik knik. "Oke." "Tom, Bill, we beginnen!" Ik draai mij om, naar de richting waaruit het geluid kwam. Veel zie ik niet, maar ik zie nog net Tom voor me uit lopen. "Tom!!" Hij draait zich om." Oh, sorry, ik zal je helpen." Hij neemt mijn hand vast en ik schrik even. Hij leidt me naar de plaats waar me moeten staan. "Klaar, en actie!" Tom gaat voor me staan en neemt mijn beide handen vast. Hij loopt achteruit en trekt me voorzichtig mee. In kleine stapjes ga ik mee. Ineens stopt hij en ik kan nog net zien hoe hij achter me komt staan. Hij doet de blinddoek los. Ik kijk met grote ogen naar de picknick en sla mijn handen voor mijn mond. Dan draai ik mij om en vlieg Tom om zijn nek. "Oh, Tommi! Dat is zo lief!" jep, weer die rare kriebel. Tom lacht en trekt me mee naar het dekentje. We gaan zitten en kijken elkaar aan. Tom komt dichter naar me toe gekropen en legt zijn hand op de mijne. Zijn hoofd brengt hij dichter en zijn adem kan ik in mijn gezicht voelen. Mijn hart slaat op hol en dan voel ik zijn zachte lippen op die van mij. Dat rare gevoel is nu sterker dan ooit, en nu weet ik het zeker, Ik ben verliefd op Tom.

[Reacties voor deze EXTRA lange??]


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 22 juli 2010 - 20:03:
Tijdens die kus met Tom kreeg ik een rare kriebel, en nee, het waren niet zijn dreads.


ik zit net een slok drinken te nemen als ik dit leest en nu ligt alles onder de SPRITE XD

snel verder lezen !!!



xRivkikix3
xRivkikix3 zei op 17 maart 2010 - 17:34:
Billerd hoeft niet meer te acteren! =D.


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 16 aug 2009 - 1:23:
OMG ik lag bij de boven stukken gwn plat van het lachen ik ga snel verder lezen echt leuk stuk maar eiegniljk moet ik slape maar doe extra stil hoowrx'D


xNadezhda zei op 28 juni 2009 - 15:22:
Dat is wel erg dubbel voor Bill... Hij moet spelen dat hij verliefd is op Tom, en hij is het ook echt, maar Tom denkt dat hij het speelt. Hm, lastige situatie, ben benieuwd wat je ervan gaat maken!

<3


Sorrowmysoul
Sorrowmysoul zei op 28 juni 2009 - 12:51:

Dan lijkt het me aan de ene kant fijn om in die film te spelen, maar aan de andere kant ook naar, omdat het GESPEELD is. =|
Ben benieuwd hoe het verder gaat =D
Dus snel doorgaan =D