Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Süchtig {Complete} » Deel 1 Thanks for the memories – Fall Out Boy

Süchtig {Complete}

12 aug 2009 - 1:39

349

2

202



Deel 1 Thanks for the memories – Fall Out Boy

Thanks voor de reactie (: veel plezier met het volgende stukje x Sjannil

Bill:
De jongens zijn uit. Tom had me tegen beter weten in toch nog mee gevraagd. Ik zag dat het hem pijn deed om me nee te zien schudden. Voordat hij me ging proberen over te halen doorboorde ik hem met mijn blik die ik alleen maar ‘nee’ wilde laten zeggen, ‘Heb plezier oké? geniet ervan. Ik heb gewoon even geen zin.’ Ik zag de blik in zijn ogen; Je hebt nooit meer zin, nergens in. Maar hij zei gelukkig niets en liep langzaam de kamer uit. Hopend dat ik me nog zou bedenken, wat ik niet deed. Hij stak zijn hoofd nog om de deur. ‘Tot zo dan, Bill.’ Ik knikte. ‘Word niet te dronken, zorg voor jezelf en Georg.’ Normaal lette ik wel een beetje op ze. Zorgde dat het niet te gek werd allemaal. Vooral mijn broertje en Georg konden af en toe nog al wild feesten. Hij had gegrinnikt en na een halfuurtje waren ze weg. Ik staar naar de klok, dat is nu een kwartiertje geleden. En ik zit hier op mijn bed in de studio. Alleen met mijn gedachten. Nooit meer ergens zin in…
Het moet ongeveer twee maanden terug allemaal begonnen zijn. Mijn gedachten gaan terug in de tijd. Drie tot vier maanden? De exacte datums weet ik niet meer. De dag zelf wel. In mijn geheugen gegrift, te vaak in gedachten herhaalt. Als ik die dag de stad in was gegaan, als ik die dag mezelf vermaakt had. Als, als, als. Maar dat had ik niet gedaan. Tom, Georg en ik waren een beetje verveelt op onze dag vrij en Gustav kwam met dat plan… Ik zucht, mijn wekker staat al op kwart over elf. Ik zet de tv alvast aan en open mijn nachtkastje. Zonder te zoeken vind ik wat ik nodig heb. Ik zou flippen als ik het kwijt was. Ik zet het apparaatje aan en verbind het met de tv. De beelden stoppen mijn gedachten meteen, problemen smelten als sneeuw onder de zon. Ik voel me kalmeren en gelijkertijd begint mijn hart sneller te kloppen. Alleen zij kan dat.


Reacties:


Vespertine
Vespertine zei op 11 aug 2009 - 9:31:
Haaa, ik ben zo benieuwd! Je schrijft leuk! Alleen soms stiekem een beetje slordig? ^^" Zoals hier: "Ik dat het hem pijn deed om me nee te zijn schudden." Ik denk dat er echt iets niet klopt aan deze zin. o.o En als ik toch bezig ben, haal ik er gelijk nog een werkwoordsfoutje uit: "te vaak in gedachten herhaalD"
Daarbuiten ben ik nog steeds heel benieuwd. *leest verder*


AutumnLeaves
AutumnLeaves zei op 30 juni 2009 - 21:41:
Oooohh, zo leeuk ;D