Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Ik, dood? » Hoofdstuk 6.

Ik, dood?

28 juni 2009 - 19:00

373

1

209



Hoofdstuk 6.

Je ligt dus op je bed te huilen.

Nadat ik éí­ndelijk gestopt ben met huilen en een beetje tot rust ben gekomen, besluit ik toch de brief maar verder te lezen. Ik ben benieuwd of die brief antwoord geeft op de vreemde gebeurtenissen van vandaag. Ik til mijn kussen op en pak mijn dagboek er onderuit. Trillend trek ik de envelop waar de brief in zit tussen de bladzijden van mijn dagboek uit. Ik vouw voorzichtig de envelop open en pak de brief eruit. Voordat ik de brief openvouw, denk ik nog even na over de gebeurtenissen. Even twijfel ik nog, maar mijn nieuwschierigheid overwint het van mijn angst. Mijn handen vouwen de brief open en mijn ogen gaan over de zinnen heen.

Yara,

Als je deze brief leest, vraag je je waarschijnlijk af wat die gedaante is die telkens voor je raam langs schiet. Als je dat niet doet, vraag ik je nu om deze brief te verbranden, want het bevat schokkend nieuws.


Aangezien ik de gedaante al meerdere keren heb gezien en het schokkende nieuws wil weten hoef ik de brief dus niet te verbranden.

Laten we beginnen bij de gedaante:
Omdat ik niet weet of je de kans al hebt gekregen om de gedaante goed te bekijken, zal ik je er even iets over vertellen; Het is een grote en vooral zwarte hond. Hij heeft bruine ogen en kan redelijk snel rennen. Maar rennen is niet het enige wat hij kan, hij kan ook zweven, zoals je misschien al wel hebt gemerkt. Deze hond kan alleen gezien worden door mensen die een belangrijke taak te wachten staat. Over die taak kan ik je nu nog niet veel meer vertellen, maar je zult er spoedig achterkomen. Verder zul je dit dier alleen zien door een raam of van een afstand, het zou nooit veel dichter in je buurt komen zolang je bent zoals je nu bent.


Even denk ik na, wat een rare zin; Zolang je bent zoals je nu bent. Wat ben ik nu, wat ik spoedig niet meer zal zijn? Omdat ik echt géén idee heb waar de brief het over heeft, besluit ik maar weer een stukje verder te lezen, zodat ik er misschien toch achter kan komen. Misschien staan er wel hints in.

Und nou ga k even met Eenik praten =D


Reacties:


KolaLollie
KolaLollie zei op 17 aug 2009 - 19:53:
geniaal.
''zolang je bent zoals je nu bent'' maakt me bang