Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is tired of loving people unlike you,Bill. » -5- Damn him !

My heart is tired of loving people unlike you,Bill.

28 juni 2009 - 21:53

410

1

180



-5- Damn him !

Sunshine ..

Ik zie Luna naar de bar vertrekken en iets aan de barman vraagt . Ik zie dat Luna aan het wachten is . Ik kijk een beetje rond . En ik blijf hangen bij de VIP ruimte . Ik heb daar altijd al eens willen zijn . Maar dat kan enkel als je überrijk of een VIP bent ofzo . Ik begin weer verder rond te kijken,en dan naar Luna Want het duurt zo lang . Wie weet is ze weer met iemand bezig . Maar nee ,dat was ze niet . Fieuww!! Maar wat ze wel aan het doen is,is verbaasd naar een bepaald punt kijken . Ik probeer te zien naar dat punt,maar ineens staat Luna voor mijn gezicht met een big . Ok dat was eng ! ik glimlach maar blij terug .
" Haai , waarom duurde je zo lang?"vraag ik ongeduldig.
'Veel mensen.' antwoordde Luna .
"Ahzo !!"zeg ik begrijpend . Alhoewel ik dat wel heb gezien dat ze naar iets bepaald keek , maar ik laat het erbij .Luna zet haar tegenover mij .
' Cheerss !! Op je vet gave oma !! '
"CheerSs "Zeg ik terug in Volle Glorie !!
.............Even was het stil ............... Dus besluit ik maar verder rond te kijken . Eigenlijk probeer ik te kijken naar het punt waar Luna naar keek . Maar dan staat ze opeens terug voor mijn neus met een volgende vraag .
' Lekker héí  ??' zegt ze opdringerig.
"uhu !"antwoord ik afwezig. Plots zet ze haar handen op mijn schouders en probeert ze me mee te draaien in de richting waar ze gaat zitten . Maar ik werk tegen , ik wil zien waar ze naar keek ! Want hoe ze ernaar keek was niet echt gelukkig . " Oké , w at is er Luna ?!! Je houd me precies tegen van iets niet te zien ." komt er nogal kwaad uit mijn mond. Ze schud driftig haar hoofd .
' Niks ! ' zegt ze stil , en ze kijkt naar beneden . Maar volgens mij was er wel iets . Dus ik kijk weer in diezelfde richting . ' NEE !! ' hoor ik Luna zeggen/roepen. Maar ik deed het toch . Ik heb gekeken . En wat ik zag was niet bepaald leuk . Ik had moeten luisteren naar Luna toen ze zei dat het 'niks' was . Maar ik moest weer dom doen , ik moest weer is mijn hart laten breken . Anderzijds is het wel lief dat ze deze pijn van me wou wegnemen. Maar als ik dit niet had gezien deed hij het achter mijn rug, en had ik het nooit geweten. Dan had ik gewoon door kunnen gaan en hij ook met haar...


Reacties:


jasmine
jasmine zei op 11 aug 2009 - 16:09:
ooh,

ookk al weet ik wat er is gebeurd, vand e vorige,
maar ik vind het wel goed gedaan zo,
want dan kun je weten wat deanderen denken,

wil je aub verder hgaan??

dan ga ik ook verder