Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is tired of loving people unlike you,Bill. » -6- Hey baby !

My heart is tired of loving people unlike you,Bill.

28 juni 2009 - 22:01

375

1

202



-6- Hey baby !

" Damn !!! Heb ik dat nu goed gezien ? Heeft hij nu net een ander meisje gezoend in volle passie met alles erop en eraan ? Ik moet hier maar staan toekijken hoe hij een ander meisje staat te zoenen . ofwat ?" zeg ik geïrriteerd en boos en pist en kwaad en woedend en ...
'rustig schattiie !!'zegt Luna troostend.'Het komt allemaal wel goed !! geloof mij maar ! ' Ik neem snel mijn drank in mijn hand en kap dan het vloeibaar drankje in mijn mond. Hopend dat het mij een beetje zou kalmeren .Maar op die eerste volgt nog een tweede . gelukkig zit er in dat drinken niet zoo veel alcohol , maar het drankje is toch zoo lekker. Even pauze met drinken , straks moet ik nog elke minuut naar het toilet ofzo . Maar toch slik ik nog een derde door mijn keelgat heen . Volgens mij ben ik al behoorlijk aangeschoten .
"Kom Luna !! We gaan dansen !! " zeg ik hyper/chill achtig.
' Ow ok !' roept ze .' Dan is ze tenminste even van het drinken af !!' hoor ik haar stil zegen maar ik reageer er niet op . Daar staan we dan op de dansvloer alles te geven om een beetje energie en woede weg te nemen .
" Sunshine , baby , ben jij dat ? " hoor ik een bekende stem vanachter mijn rug zeggen .
"Ik ben je baby niet meer, dat heb je juist bewezen!!! "Hij plaatste zijn hand op mijn billen. Zodra hij dat deed hield ik et niet meer in en schopte hem in zijn Balls. Hij zakt half neer op de grond en hoor hem kreunen van de pijn . Wat momenteel als muziek in mijn oren klinkt.
"Waarom ?"durft die klootzak nog te antwoorden.
"Omdat je..."begin ik . En ik neem een knappe gast die schuinachter me stond te kijken naar wat er gebeurde, vast en begin hem te zoenen op dezelfde manier zoals hij dat meisje heeft gezoend - maar dan in meisjesstijl ." Dat had gedaan .. !" ging ik verder terwijl er over mijn wang een traan glijd . Er verschijnt een -ow jah dat - blik op zijn gezicht . Ik schud vaag mijn hoofd en kijk naar beneden, met tranen in mijn ogen wandel ik rustig weg. Ik hoor hem nog ‘sorry’ roepen , maar daar is het te laat voor, had hij toch eerder aan kunnen denken.


Reacties:


jasmine
jasmine zei op 11 aug 2009 - 16:14:
ooh,

maar wil je zeggen wie het was,
want ik wist niet wie het was , en je hebt het ook niet gezegs,
duss,
wil je een berichtje achterlten om te zeggen wie het was??
oke wil je aub verder gaan, en ook bij quizlet??