Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is tired of loving people unlike you,Bill. » -7- It's euhm .. that guy , i guess ...

My heart is tired of loving people unlike you,Bill.

28 juni 2009 - 22:04

233

1

180



-7- It's euhm .. that guy , i guess ...

Ik wandel richting de tafel waar we zaten . En drink mijn halfvolle glas op . Plots voel ik me eventjes duizelig worden , maar kom dan terug bij .
" heey , euhm .. waarom deed je dat ? " ik draaide me meteen om , en zag dan die jongen staan die ik , euhm . Ben et kwijt . huh , hoe kan dat nu ? het gebeurde maximum 10 min. geleden ,en ik herinner het mij niet . Raaar ... .
" Wat ? " zeg ik . Hij komt dichter .
" Dit !" en hij geeft me een superlange tongzoen . Wat ? ik laat me gewoon gaan ? Maar hij zoent zo heerlijk . Ik probeer me te verzetten maar dat gaat niet . Ik voel me zo slap . Wat moet ik doen ? Even later stopt hij .
" Oeps, ben een beetje onbeleefd geweest . Wil je wat drinken ? " vraagt hij plots . Ik wijs slap naar mijn glas. Hij knikt. Wat is er toch met me aan de hand ? Waarom voel ik me precies alsof ik geen energie meer in me heb . Het allemaal eraf gedanst hebben kan niet want ik heb maar een minuutje ofzo gedanst. Zonder dat ik het doorheb loop ik naar de dansvloer toe . Al een geluk heb ik sneakers aan , anders had ik mijn voet al omgezwikt en zou ik al lang gevallen zijn . Nu loop ik alleen maar een beetje duizelig . Alléé , dat denk ik toch . Misschien is het de drank Of , misschien is het de droom ..


Reacties:


jasmine
jasmine zei op 11 aug 2009 - 16:17:
ooh,
is dat andreas die sunshine gekustheeft??

ik weet da omdat jij het mij heeft vertelt,

weet je nog??
en je vertelt het alleen aan mij omdta ik je fister ben

en Philippe en rene zijn onze frothers

En Ada is onze Ftief Fama