Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is tired of loving people unlike you,Bill. » -8- a little drink is no problem

My heart is tired of loving people unlike you,Bill.

28 juni 2009 - 22:19

609

1

205



-8- a little drink is no problem

Ik wil mezelf tegen het hoofd slaan maar dat lukt me niet,ik sla er altijd maar naast.
"Ah daar ben je dan , ik was je aan het zoeken !"zei die gast die me precies de hele tijd aan het achtervolgen is. Dat zei hij , maar wat ik verstond was : 'hu dr bje an , kwasse zoken !' Ik draai me om en wil een stap zetten,maar mijn voet zat defect achter mijn andere voet,dus deed ik niets anders dan struikelen. Al een geluk ving 'hij' mij op .
" haalllooo JjjiIIjj !!" brulde ik brabbelend eruit met een grote glimlach van het ene oor tot het andere . " Daankkuuuuuuuí¹í¹í¹í¹í¹ !!!! " riep ik er nog achter als een wolf die naar de maan roept .
"Andreas ! " riep hij terug . Want namelijk , de muziek stond wel hard dus.
" uhu , " zei ik begrijpelijk , terwijl ik het niet echt begreep, ma ja .. P Weet hij mijn naam eigenlijk wel ? Ik wijs naar mijn eigen , als een klein kind, en zeg dan trots : " Sunshine !! "
Andreas : 'Aangenaam ' hij steekt zijn hand uit. Ik wilde hem grijpen maar ik greep ernaast,ik voelde mij weer eens een beetje duizelig worden en alles rondom mij begon te draaien,plots voel ik ook een tong in mijn mond draaien. Wat heeft de wereld vandaag toch met draaien? Of heb ik vandaag gewoon iets met draaien?Maar mijn zicht begon niet alleen te draaien maar ook wazig te worden . Ik zag die jongen niet meer echt fatsoenlijk , maar ik deed gewoon mee met wat hij deed . Ohnéé , straks wordt ik nog verkracht door hem ofzo , Fuck dit is écht creepy !! Ik wil hier weg , of niet ? Op een of andere manier is deze ervaring wel leuk . Niet de misschien komende verkracht scène maar gewoon het zat worden ofzo,en het dansen , en een stap zetten die je niet eens herinnerd . De muziek lijkt harder te klinken in mijn oren . En ik laat me erdoor echt meeslepen , maar niet alleen door de muziek maar ook door die gast. Ik voel me zo vrij . Hééé, waar is de muziek naartoe ? Ik kijk om me heen , ze zijn allemaal rustig aan het dansen , niet uit hun bol gaan ,maar slapend-achtig. En voor ik het weet ben ik ook in iemand armen beland. En dansen we ook op het ritme van die muziek .Ik probeer omhoog te kijken , om te zien in wiens armen ik ben beland. Ahn ok , dat is die ene blonde jongen die mij bekend voorkomt zie ik wazig die Andreas . Er staat terug luide muziek op. Ik krijg dorst door al dat dansen en staan. Ok ,, waar is die jongen inneens naartoe ? Buh !? ik dans maar verder zeker . Dan staat er een jonge voor me die me bekend voorkwam maar niet die van een paar minuten geleden, plots weer voor me met een glaasje. Een glas met iets erin , maar ik weet niet wat . Net zoals de vorige , maar het drankje komt me wel bekend voor. Ahja , omdat het vorige drankje er ook hetzelfde uitzag , domme ik ! Maar de vorige heb ik wel zelf besteld . Of lag het nu gewoon op ons tafeltje ?Er zal wel niks slecht in zitten ! Plots moet ik dringend naar toilet . teveel gedronken denk ik . Weet niet . Ik stop met hem te zoenen,amai die scènes veranderen hier wel snel en voor ik het weet wandel ik nogal wankelend richting de toiletten , altans ik dacht toch dat het de toiletten waren . Maar dan . Struikel ik weer , en deze keer vangt niet 1 persoon mij op , maar 2 .Wie dat zijn,, weet ik niet . Maar ze begeleiden me ergens naartoe . Jeej de toiletten . Dacht ik . Maar ik probeerde te kijken en zag helemaal geen toiletten.


Reacties:


jasmine
jasmine zei op 11 aug 2009 - 16:21:
wie zoudene die twee jongens zijn??

kan niet wachten tot de volgende