Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is tired of loving people unlike you,Bill. » -9- Take me to the toilet

My heart is tired of loving people unlike you,Bill.

28 juni 2009 - 22:19

347

1

165



-9- Take me to the toilet

Andreas pOv

Ik zie Sunshine een drankje aannemen van een jongen die ik niet ken, maar me wel bekend voorkwam. De jongen begint haar te zoenen, ze trekt weg . En dan zie ik haar wankelend wegwandelen. ik ga achter haar aan voor het geval dat ze weer eens struikelt . Maar ze verdwijnt uit mijn zicht en in de menigte . Ik kijk overal rond of ik haar ergens kan vinden , maar nee . Dan zie ik 2 jongens/mannen haar meehelpen opstaan. De ene herken ik maar de andere niet . Ik dacht dat ze haar naar de toiletten gingen escorteren , maar ze nemen haar mee ergens anders naartoe . Shit !! Dat is die haar lief of ex-lief denk ik . En de twee gasten grijnzen naar elkaar , en kijken dan vriendelijk terug naar haar . Direct als ik dat heb gezien heb ik wel door dat ze niets goeds met haar van plan zijn . Ik wring mezelf door de menigte en probeer achter ze aan te lopen . Eindelijk , ik ben er tussen uit geraakt . huh , waar zijn ze nu ? Ok ,kheb ze weer in het oog . Ze willen naar buiten wandelen met haar . En ik achtervolg ze . Onderweg kom ik Georg tegen . Juist de hulp die ik nodig had ,Gustav vind ik nergens , en Bill en Tom , jah die zijn nu niet écht geschikt voor deze klus plus hun zie ik momenteel ook nergens staan . Georg was nu wel met een meisje aan het flirten , maar daar gaat het nu niet om . Ik ruk hem mee en mee zie ik het meisje een verward gezicht trekken .
Georg : Heey!! zag je dan niet dat ik bezig was?'
" Jaah , maar je moet me effe helpen ! Er is een mooi lief meisje waar ik bij was , Nogal flink zat of onder drugs ofzo , maar ze is meegenomen door 2 mannen , en wat er volgt weet ik niet maar ik denk niet iets positiefs.
" Ow " zegt Georg dan droog." We zullen ze is flink op hun bakkes slagen , als ze niet deftig doen bij haar !! eeyy !!! vrouwen verdienen respect héí  !! " zegt hij in volle glory .


Reacties:


jasmine
jasmine zei op 11 aug 2009 - 16:27:
ieuw, gaylord is aan het kussen met een meisje of wa?
wie zou er nu met Georg willen zijn£??

ik vind hem kei lelijk,

en wat gaat er gebeuren met Sunshine,
en waarom doet die ex-lief dat?

Die ew-lief is echt een sukkel, een loser

ik snap niet waarom Sunshine op hem verliefd word,

aah ja ik weet weer waarom Sunshine op hem is verliefd geworden,

zo wat je hebt geschreven van hoe het gaat, toen stond er toch dat Sunshine altijd op de verkeerde valt,
ochareme zij,
srry dat ik zo doe, mlaar ik kan gewoo niet wachten tot de volgende,
en je maakt zo'n leuke quizzen!!