Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is tired of loving people unlike you,Bill. » -10- try this

My heart is tired of loving people unlike you,Bill.

28 juni 2009 - 22:18

380

3

195



-10- try this

Andreas pOv

"Idd " zeg ik instemmend . We komen al dichter bij hun . Ik zie ze nog naar buiten gaan . En natuurlijk volgen we ze dan ook maar naar buiten .
Georg met een verward gezicht : ' hey , waar zijn ze nu naartoe ??' Ik kan nog net een glimp opvangen van een schaduw die achter de hoek verdwijnt .
' Daar !' zeg/roep ik dan stil. georg trekt een 'oooohhww' gezicht . We lopen sluipend richting de hoek waar ze verdwenen . Ik probeer zo onopvallend mogenlijk mijn hoofd om de hoek te laten verschijnen zodat ik zeker kan zijn dat zij het waren . en jah , ik had gelijk , de schaduw die ik had gezien was van die grootste gast . Shiit !! Ik zie dat ze haar min of meer gewoon op een auto gooien.
" YEss!!! al een geluk heeft ze een jurkje aan , dan is het veel gemakkelijker om te beginnen !! hehe *evil laugh* " zegt haar lief of ex-lief.
"je moet me wel nog betalen voor die pil die ik in haar drinken heb laten opbruisen eh,want die was niet echt gemakkelijk om te vinden , en zeker niet last-minute !! " zegt die grote brede creepy gast.
" jaja .. je krijgt het zodra ik haar heb gehad !!" zegt de Sunshine-lover/verkrachter licht-geiriteerd. Ondertussen is Georg al wel achter me komen staan . Tijd om in te vallen .
" Ik denk niet dat je dat kunt doen .. Na dat ze je die stoemp heeft gegeven !!" zeg ik held achtig.
Haar lief/ex-lief : ' daarom ga ik het ook proberen ..', terwijl er een vuile grijns op zijn gezicht verschijnt. Oké nu is het genoeg ! Ik loop op hem af , trek hem van haar weg , gooi hem wild op de grond en geef hem voor de zekerheid nog een stamp in zijn ballen !
" probeer ze nu nog maar te gebruiken . " zeg ik . Hij zakt in schokken op de grond met zijn handen op zijn kruis .. pff , alsof dat gaat helpen om de pijn te stillen . Ondertussen heeft Georg die andere gast al een toek op zen bakkes gegeven. Ik loop naar sunshine toe en haal ze voorzichtig van de auto af . Ik probeer met haar mee te wandelen naar een bankje. Maar ze kan zo te zien nog niet echt stappen . waarschijnlijk heeft die pil haar duizelig en zwak gemaakt .Dus draag ik haar maar . Geen probleem .


Reacties:


shania13
shania13 zei op 5 dec 2012 - 21:26:
Oooo coowl verhaal mag ik een melding???

Xxx


jasmine
jasmine zei op 11 aug 2009 - 16:33:
aah het was andreas, go andreas!!

ook azl is Andreas lelijk
kan niet wachten tot de volgende,

wil je een berichtje achterlaten in mijn gastenboek omte zeggen wwa nneer ja een nieuw hoofdstuk heb gevonden, oke
??


jasmine
jasmine zei op 11 aug 2009 - 16:32:
ok, dit was dus het actie gedeelte,
toch??

kei grappig dat stuk toen sunshine zei: probeer ze nu maar eens te gebruiken!! go Sunshine!

of was het iemand anders die het zei??