Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Standalones over Tokio Hotel » Broken Dreams

Standalones over Tokio Hotel

29 juni 2009 - 15:44

682

3

197



Broken Dreams

http://www.youtube.com/watch?v=mrHsVEchoUI; luistrn (y)

Je was m’n broer, m’n alles. Ik dacht dat je ook van me hield? Waarom Tom, waarom? Je zei dat je om me gaf, je zei dat het dieper ging dan broederliefde. Je speelde met me. Ik hield van je, zal dat altijd doen. Je begrijpt het niet. Jij maakte me tot wie ik nu ben, ik zou alles doen wat je wou. Ik zou voor je kruipen. Je redde me en duwde me nog dieper de put in. Die nachten, betekenden ze dan niets voor je? Elke keer dat jouw lippen de mijne raakten, elke keer we in elkaars armen in slaap vielen, was het allemaal een spel? Ik vertelde jou m’n diepste geheim,wat ik echt voor je voelde en je begreep me. Je begreep me Tom. Je zei dat je hetzelfde voelde, dat je het ook wou. Je maakte me gelukkig. Vanwaar de ommekeer? Waarom Tom, waarom? Leg het me uit. Ik voel me gebruikt. Ik gaf je m’n hart, m’n leven, alles lag in jouw handen. Al m’n dromen, verwoest. Je was m’n broer, m’n levensgezel, m’n enige liefde. Juist de persoon waarvan ik dacht dat hij me nooit iets zou aandoen, keerde zich tegen me. Ik kan het je vergeven Tom. Omdat jij het bent, mijn tweelingbroer. Maar leg het me tenminste uit. Ik huil me elke nacht in slaap, hou me staande met de herinneringen aan onze momenten samen. Laten we tenminste vrienden zijn. Ik weet dat het moeilijk zal zijn, dat elk moment bij jou zal branden. Maar ik heb je nodig. Ik kan niet zonder je. Ik wil m’n oude broer terug. Laten we het opnieuw proberen, alsjeblieft?! Ik snap je niet, maar evenmin snap ik mezelf. Ik, dé Bill, oppert al zijn trots op, voor iemand die me koelbloedig heeft laten vallen. Er gaat geen seconde voorbij of ik denk aan je. Altijd weer diezelfde vraag; is het mijn schuld? Is het mijn schuld? Wat heb ik fout gedaan, vertel het me. Wat we hadden was toch goed, bijna perfect? Het moest geheim blijven, was het dat? Kon je het verstoppen en zwijgen niet meer aan? Was het dat, Tom? Je had er met me over kunnen praten. Ik weet hoe cliché het klinkt, maar je zit in me, in m’n hart. En hoe hard ik het ook wil, ik kan je niet vergeten. Je bent m’n tweelingbroer godverdomme. Je hoort bij me, dat weet je toch? Laten we terug broers zijn, vrienden.

Ik haat je Tom, ik haat je. Je beloofde het me, je beloofde me de eeuwigheid. Voor altijd tesamen. Ik ben alles kwijt, en het is allemaal jouw schuld. Bezit jij dan geen greintje respect voor mij? Ik haat je. Ik vervloek de dag dat ik gevoelens voor je begon te ontwikkelen. Ik was nog jong, schaamde me. Ik heb er jaren tegen gevochten. Tot jij vertelde dat het oké was, Tom. Jij gaf me waar ik altijd van gedroomd heb. En je nam het me terug af. Ik haat je. Ik hou van je. Ik haat je. Ik weet het niet meer. Ik ben door een hel van leugens en bedrog gegaan, en jij maakte alles terug goed. Stuur me nu niet terug naar vanwaar ik vandaan kom. Ik kan het geen tweede keer aan. Ik kan niet meer zingen. Ik zong voor jou, dat besef je toch? Elk liefdeslied was voor jou geschreven, elke emotie verwees naar jou. Rette Mich, snap je de betekenis er dan niet van? Spring Nicht, ik heb er gestaan, Tom. Jij bent de reden dat ik er ben, en de reden dat ik moet gaan. Ik kan niet zonder je.

Ik haat je. En ik hou van je. Ik hou teveel van je.
Ik zal er altijd voor je zijn.
Ik waak over je.

Keiner mehr da der
mich wirklich kennt.
Meine Welt bricht grad´ zusammen.
Und es läuft 'n happy end.
Um dich weinen soll ich nicht.
Ich weiß unsterblich sind wir nicht.
Aber du hast mal gesagt

Denk nur an mich und du siehst,
den Engel der neben dir fliegt.


http://www.youtube.com/watch?v=mrHsVEchoUI
Geïnspireerd door Holliwood Undead - My Black Dahlia

& Wenn Nichts Mehr Geht natuurlijk xo


Reacties:


butcherknife
butcherknife zei op 29 juni 2009 - 11:18:
Miep miep
je blijft jezelf overtreffen renate !
Me love this story
ik kan de wanhoop zo lezen
dat stukje van
ik haatje ik hou van je
ik ken dat gevoel
ik hou van Renate haar standalones
en het is echt prachtig
Renate overtuigd ?
prachtigprachtigprachtigprachtigprachtigprachtig

ps; ik heb gisteren tot 1u27 darren shan zitten lezen
ik wou het uithebben
en hij weet van het complot van Kurda
oneeeee xp


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 29 juni 2009 - 10:55:
wow, echt mooi!!


xNadezhda zei op 29 juni 2009 - 10:35:
Stich ins Glück? Die gaat over drugs... En het tekstje dat je gebruikt hebt is Wenn Nichts Mehr Geht.
Maar dat even terzijde, ik vind ook deze stand alone heel mooi en ik ga gewoon niet meer zeggen dat het zo is, je leest mijn reactie bij Faith in Love maar

<3 Nadezh