Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You’re dead, I’m missing you, but who am I? (SA) » You’re dead, I’m missing you, but who am I?

You’re dead, I’m missing you, but who am I? (SA)

29 juni 2009 - 8:08

358

3

180



You’re dead, I’m missing you, but who am I?

[Bill pov]



Welkom bij het nieuws van 7 uur. Er zijn vandaag weer honderden mensen die beweren Tom Kaulitz gezien te hebben. Dit complot duurt nu al 3 maanden en de politie van Loïtse denkt dat de zaken van de broers Kaulitz er waarschijnlijk iets mee te maken hebben.



"Sukkels."Ik druk de televisie uit en laat me verder in de zetel zaken. Ze moesten eens weten, al die mensen die denken dat ze Tom zien, iedereen die naar mij zoekt, al onze fans die we hadden. Niet te geloven dat het allemaal door Kevin en Nick komt.

Je vraagt je waarschijnlijk af wat ik hier allemaal zit te zeveren, maar ik zal het je uitleggen.



Het begon een half jaar geleden, Tom en ik waren op weg naar Andreas. Onderweg kwamen we Kevin en Nick tegen. De grootste haters van de hele buurt. "Ah, wie we hier hebben, de beroemdste janet die eigenlijk een meisje is!!" Ze gierden het uit van het lachen, maar Tom wist hoe gevoelig ik daar voor ben. Hij nam het voor me op en zei:"Niemand zegt zoiets van mijn broertje!" Ze begonnen te vechten en opeens haalde Nick een mes boven en stak Tom neer. Daarna liepen ze weg, de lafaards. Ik bleef achter met Tom, die niet veel later in mijn handen stierf. Na de begrafenis van Tom had ik zoveel respect voor mijn grote broer gekregen omdat hij voor mij stierf, dat ik mijn haar niet meer kleurde maar in dreads draaide. Ik droeg geen make-up of strakke kleren meer. Ik draag zweetbandjes, oversized broeken en T-shirts, haalde mijn piercing uit mijn tong en wenkbrauw en zette er eentje in mijn lip. Ik verhuisde en begon een nieuw leven, steeds wanneer ik een T-shirt draag smeer ik een huidskleurig zalfje over mijn tattoo zodat die tijdelijk verdwijnt.



Zo leef ik nu nog steeds, vermist opgegeven en in het uiterlijk van mijn broer, mijn dode, grote broer. Ik woon nu in een klein huisje en kom zelden buiten, wanneer ik al naar buiten ga, passeer ik altijd langs het graf van Tom.



Dit is mijn leven, en zo zal het blijven.



Mijn naam, jou uiterlijk, een nieuw leven


Reacties:


JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 18 dec 2010 - 19:46:
Deze is zeer mooi !


SunShine
SunShine zei op 11 dec 2009 - 20:19:
Ooh, keizielig! =(
&Supermooi ^^
xx.


chocojunk
chocojunk zei op 2 juli 2009 - 10:44:
Omg zielig x'3 Hij is echt geweldig.