Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Everything will be fine » 0. Flashback A

Everything will be fine

15 juli 2009 - 15:03

260

2

433



0. Flashback A

361 dagen zat ik hier nu. Met een zucht begin ik van voor af aan terug mijn streepjes te tellen. Ik weet precies hoeveel het er zijn, maar dit is mijn enige bezigheid.
Gisteren ben ik 7 geworden. Uitzonderlijk was hij midden in de week gekomen. Hij had een verassing zei hij.
“Mijn meisje verjaart ook niet elke dag he”¯ zei hij terwijl hij over mijn vettige haren wreef. ‘Mijn meisje..’ Ik walgde van hem!
Het was vandaag precies twee weken geleden dat ik me had kunnen wassen. Vorige keer dat hij er was, had de douche het begeven.
Hij trok me aan mijn hand mee naar de kamer aan de overkant van de krappe hal. Ik wist wat er nu zou volgen.
“Dit ga je zeker leuk vinden”¯, hij keek me weer aan met zijn vettige grijns.
Ik probeerde me los te trekken maar wist dat het eigenlijk toch geen zin had. Hij lachtte luid en trok met geweld mijn topje naar boven. Levenloos liet ik me op het bed werpen en liet hem begaan.

Overmorgen kwam hij terug. Ik keek naar mijn fles kraantjeswater en besloot dat ik morgen zuiniger zou moeten zijn. Ik heb altijd gezegd dat 1 fles veel te weinig was, maar hij bleef bij hoog en laag beweren dat ik met 1 fles zeker een week kon toekomen.
Elk weekend bracht hij mij een nieuwe voorraad conservenblikken mee. Die moest ik met mijn vingers openduwen want hij was bang dat ik mezelf iets zou aandoen met een blikopener. Met het gevolg dat mijn vingers altijd openlagen van de scherpe randen.


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 19 okt 2009 - 21:37:
wow mooi


Daydream
Daydream zei op 10 juli 2009 - 20:20:
Wauw. Looks like een goed verhaaltje!! *gaat snel verderlezen*

xx