Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » DNAngel » ¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen} » Detention Again!? It's Boring!! ¤7¤

¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen}

26 maart 2011 - 19:50

568

3

296



Detention Again!? It's Boring!! ¤7¤

Misschien was Daisuke wel te ver gegaan, maar zal hij zich dat realiseren? of is het een verloren zaak

Dark had zichzelf nog nooit zo snel terugverandert, precies op tijd want net toen Daisuke er weer stond keek de leraar naar hem.
‘Daisuke Niwa! Wat heeft dit te betekenen!?’ schreeuwde de leraar woedend, Risa zat nog steeds huilend in het hoekje van het lokaal, Riku was net weer wakker geworden maar was nog wazig van de klap, alle tafels waren omver gestoten en er zat een enorm gat in de muur van het lokaal.
‘Oh kom op! Je denkt toch zeker niet dat ik dit allemaal in mijn eentje kan doen?’ zei Daisuke verbaasd.
‘Nee dat denk ik zeker niet! Satoshi, Daisuke, jullie gaan allebei meteen naar het schoolhoofd met mij! Risa en Ruki gaan naar de zuster, wil iemand even met ze meelopen?’ iemand stak zijn hand omhoog en de leraar knikte, ‘En dan mag de rest van de klas hier een beetje gaan opruimen!’

Satoshi kwam langzaam in beweging en liep richting de deur van het lokaal, de woeste blik van amper een minuut geleden was weg en had plaatsgemaakt voor zijn standaard emotieloze blik.
‘Goed gedaan Daisuke’ mompelde hij in het voorbij gaan waardoor Daisuke de neiging kreeg hem te slaan, maar hij hield zich in aangezien de leraar erbij was.
‘Je had Risa en Riku er niet in mogen betrekken! Ze hebben helemaal niks te maken met onze ruzie!’ fluisterde Daisuke iets harder dan nodig terug, Satoshi haalde zijn schouders op, ‘Je geeft toch niets meer om ze, waarom zou je het erg vinden dat ik ze verwond?’
‘Stil zijn jullie!’ ging de leraar er plots doorheen, ‘kom mee’ hij duwde beide jongens richting de deur en liep met ze naar het kantoor van het schoolhoofd terwijl de rest van de klas pissig begon met de opruimwerkzaamheden.

‘Dus, deze twee jongens hebben een zooi van uw lokaal gemaakt én een gat in de muur geslagen?’ zei de hoofdmeester nadat hij het verhaal had aangehoord, hij wist dat Daisuke een probleemgeval was, maar zomaar een gevecht beginnen en het vervolgens op deze manier uit de hand laten lopen klonk niet als iets wat Daisuke zou doen.
‘Ik geef de jongens 3 weken nablijven..’ was dan ook de beslissing van de hoofdmeester, ‘laat dit een waarschuwing zijn jullie twee! Nog één zo’n incident en ik zorg ervoor dat jullie zelfs in de ZOMER nog naar school gaan!’
Daisuke keek pissig opzij maar knikte toch, dat betekende dat hij vandaag net zo goed wel naar gym kon gaan, hij moest toch nablijven.

De rest van de lesuren verliepen zoals gewoonlijk, hoewel er elke pauze werd gediscusseerd over wat Satoshi en Daisuke bezielde om de school zo te slopen.
Het gat in de muur was tijdelijk dichtgemaakt met een gipsplaat totdat de reparateurs een nieuwe muur kwamen zetten…

Nablijven was net zo saai als Daisuke zich het herinnerde, gelukkig hoefde hij maar een half uur per dag te blijven, er waren ergere dingen in het leven, bedacht hij zich, zoals Dark, die de gehele tijd dingen probeerde te bedenken om voorgoed van Krad af te komen, helaas was er geen wondermiddel tegen het monster genaamd Krad…
En wat nou als we hem binnenin Satoshi opsluiten?’ was de zoveelse suggestie van Dark, Daisuke was vrijgelaten van nablijven en was nu op weg naar huis, echt vrij voelde hij zich echter niet met die zeurende Dark.
Bedenk je eerst dan eens HOE je dat wilt gaan doen oké?’ antwoorde Daisuke geirriteerd terug. ‘zodra je DAT weet, mag je met suggesties komen!
…Het werd plotseling stil…


Reacties:


BAM
BAM zei op 26 maart 2011 - 19:35:
whahahahahaha

goede actie van Daisuke die laatste gedachtes van hem


witch
witch zei op 10 dec 2009 - 10:58:

het is echt goed, snel verder?


Sunrise
Sunrise zei op 10 juli 2009 - 12:26:
Ga verder!!! <3