Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [1]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:18

295

1

311



I think I'm in love with a Jonas Brother! [1]

Deel 1. Ik ga niet door, tot dat ik weet wat de mensen er van vinden (: Klik op "verzenden", geniet & reageer wat je d'r van vind <3. Deze is een beetje kort. Maar het is dan ook maar een begin (: x

Deze keer gaan ze weer op tour naar Europa. Nóg verder weg! Je zal ze weer voor een lange tijd moeten missen ... Maar alles gaat zo voorbij, toch? Misschien is het anders voor deze 3 maanden.

Op het vliegveld, geef je ze allemaal nog een laatste knuffel. Wat zou je zo graag ook gewoon samen met hen op dat vliegtuig springen! [Tenminste: in dat vliegtuig :'] Eén voor één stappen ze erin, de motor begint te draaien en langzaam maar zeker stijgt het vliegtuig op. Je kijkt het vliegtuig na, tot het niet meer dan een klein stipje is. Met je arm om je broer, ga je terug naar de auto.

Je weet even niet wat je moet doen, als je thuis bent. Tot je maag knort. Je belt je beste vriendin, Amber op. "Hallo, met Amber" zegt ze opgewekt, zoals ze altijd is. "Zou je willen een hapje met me gaan eten, want m'n maag knort als een gek!" probeer je zo grappig mogelijk te zeggen. "Nou, oké. Tot zo dan!" zegt ze nog altijd even opgewekt.

Wanneer jullie samen aan het eten zijn, begint Amber over JB. Wat ze nou net niet had moeten doen. Je had ze net nog maar een halfuur geleden uit je hoofd gekregen. "Dus, heb je al gezegd tegen Nick wat je eigenlijk echt van 'm vind?" begint ze. Je kijkt op vanuit je bord en kijkt d'r een paar seconden stil aan. "Zeg nou niet nee!" roept ze. "Oke, nee!" grap je. "Ik zou het wel graag willen zeggen, maar als ik hem in z'n ogen aan kijk, dan verstijf ik gewoon en weet ik totaal niet wat ik moet zeggen" zeg je, "En nu ze op tour zijn, tja ..." Je hoopt alleen maar snel dat die tijd snel voorbij gaat!


Reacties:


kimberley
kimberley zei op 3 aug 2009 - 21:26:
kei goe!!!