Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [3]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:20

354

0

222



I think I'm in love with a Jonas Brother! [3]

Deel 3. (: Read it & enjoy x.

Je beslist om ze maar te bellen. Straks worden ze ongerust, en mag je al zeker niet mee op tour! De telefoon gaat een paar keer over ... Antwoordapparaat, shit. Na een halfuur zijn jullie op de luchthaven, dan pas besef je dat je wat vergeten bent KLEREN! Gelukkig hebben jullie wel elk een creditcard bij, dan kunnen jullie daar tenminste nog wat kleren kopen.

Als jullie naar het vliegveld gaan, staat een grote jet voor jullie ogen. Jullie gaan 1 per 1 erin. Je kan je eigen ogen niet geloven! Daar zitten Nick, Joe & Kevin. Dat had je echt niet verwacht, dat ze mee gingen zijn. Meteen staan ze op, en stormen ze op je broer of. Daar sta jij dan lekker. Plots staat Nick voor je neus, en geeft hij je een dikke knuffel. "Ik ben blij dat je er bent" zegt hij, en hoe hij het zegt.. Het maakt je gewoon zo rood als een tomaat.

Daarna gaan jullie allemaal gaan zitten. Eigenlijk ben je best wel moe. "Ik ga slapen" zeg je kort. Je zoekt een bed, en gaat daar in liggen. Ook al weet je niet wiens bed het is. De stemmen worden steeds maar vager, en voor je het weet lig je in een diepe slaap. Een paar uur later, ontwaak je weer en merk je dat je niet meer in het vliegtuig bent, maar wel in de tourbus.

Je gaat de rest maar eens opzoeken. Je kan maar moeilijk de hele tijd blijven slapen. Je hoort en ziet niemand, maar je vindt wel een briefje op tafel:

We zijn nu aan het repeteren. x PS: Ik heb al naar ma en pa gebeld, en alles is geregeld x Chris

Dat is dus duidelijk genoeg. Je kijkt eens naar buiten, en ja .. Daar is inderdaad een concertzaal. Dus, je ouders hoef je ook al niet te bellen. Je gaat Amber maar eens bellen, want die vraagt nu waarschijnlijk ook af wat je uitspookt. Dan zegt een of andere mevrouw: Nummer nu niet beschikbaar. Geweldig, je zit alleen in een tourbus. Je verveelt je dood en je kan je beste vriendin nog niet eens bellen!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.