Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [6]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:23

462

1

228



I think I'm in love with a Jonas Brother! [6]

Deel 6

Je kunt het al voorspellen, morgen staat in alle kranten NICK JONAS EEN NIEUWE VRIENDIN? Ja, in heeele grote letters! Eenmaal jullie binnen zijn, plof je op de bank. Nick komt naast je zitten. Joe, Kevin & Chris kijken jullie nieuwsgierig aan, maar jij reageert er niet op. De jongens moeten zich gaan voorbereiden voor hun concert, dat begint binnen een uur. Er staat al een hele rij te wachten aan de deuren van de concertzaal.

De beltoon van je gsm gaat af, en je ziet dat Amber belt. "Ik mis je!" roept ze meteen, zo luid ze kan. "Ik jou ook. En ik heb je heel wat te vertellen! Jeweetwel dat ik Nick zo leuk vind. Wel, hij vindt me ook leuk!" zeg je met een glimlach, ook al kan zij het niet zien. Amber begint hysterisch te tieren. "Whoehoe, ik wist het wel. Jullie zijn gewoon voor elkaar gemaakt!" zegt ze hyper. "Maar er is ook nog slecht nieuws". Je denkt dat ze op dit moment nu grote ogen trekt. "Wat dan? Toch niet te erg he!" vraagt ze bezorgd. "Voor mij wel... Net toen Nick me wou kussen, waren er paparazzi foto's aan het trekken. En ik denk dat je morgen wel kunt zien en snappen waarom ik het slecht nieuws vind!" zeg je. "Maar oké, ik wou de jongens verrassen. Dus ga ik ook in de rij staan, bij de fans. Dan ga ik zoveel mogelijk vooraan staan!" Je ziet het echt al zitten. Maar of je nu nog de kans hebt om vooraan te staan... "Oke meid. Doei! Ik hou van je!" hoor je Amber nog zeggen, en net toen jij hetzelfde wou zeggen, piept de telefoon.. De verbinding was verbroken.

Je vertelt je plannetje aan je broer, zodat hij weet waar je bent. Daarna ga je naar buiten, en sta je netjes in de rij aan te schuiven. Je hoopt dat de 'binnenlaters' je herkennen, en je zonder ticket toelaten. Er staat echt al een hele lange rij, waardoor de kans op een plaatsje vooraan heel klein is.

Al gauw ben je binnen, en sta je ergens op de vierde rij. Waar ze je ook nog goed kunnen zien. Het duurt nog een kwartier voor ze op het podium komen, maar de crew is al bezig met alles klaar te zetten en zo te zien is bijna alles mooi en keurig opgesteld. Je kijkt een beetje in het rond, en de zaal wordt alsmaar voller. Je krijgt nog een sms'je binnen. Je kijkt snel, en ja, het is die persoon van wie dat je hoopte dat het ging zijn.

Ik hou van je. En dat ene doen we de volgende keer over. <3

Je steekt je gsm weer weg, en vlak daarna gaan de spots aan. Wat betekent dat het gaat beginnen. (:


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 23 maart 2010 - 22:15:
Whhhah