Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [7]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:24

408

1

210



I think I'm in love with a Jonas Brother! [7]

Deel 7

Het liedje Video Girl is nu bezig, en het concert is bijna afgelopen. Je hebt ze nog niet zien kijken naar je, maar zo erg val je nu ook weer op. Je hebt geen spandoek bij, je draagt geen opvallende kleren. Maar op een gegeven moment springt Nick in de menigte. Heeft hij jou misschien wel gezien? Hij komt maar dichterbij, tussen alle fans door. Plots staat hij voor je neus. Als de gitaren een solo beginnen te spelen, geeft hij je volop een kus op de mond. Je schrikt wel even, maar dan kus je hem terug. In een snelle blik zie je alle fans jaloers kijken. Dit moment vind je echt geweldig. Dat hij zichzelf gewoon in het publiek smijt, alleen om het gene van net 'af te werken'. Maar het verschil is: Er is nog meer volk, en nog meer paparazzi, die het gezien zal hebben. Daarna stopt hij, fluistert hij in je oren: "You're the most beautiful girl I know", kijkt hij je 5 seconden diep aan in de ogen, en keert hij ten slotte terug naar het podium om het volgende liedje te zingen. Die woorden blijven maar echoën in je hoofd.

Je dag kan echt niet meer beter! Ofnee, je week kan niet meer beter. Nu heb je eindelijk een antwoord gekregen op die vraag die je al zolang aan jezelf stelde. Je bent gelukkiger dan ooit, en je wilt nooit dat iemand Nick vervangt. Het laatste liedje is Love Is On Its Way. Alleen was het bij jou al aangekomen ['Love', snappie? :']

Jij blijft tot de laatste in de concertzaal. Daarna, wanneer iedereen weg is, klim je op het podium, en ga je zo snel mogelijk backstage. Je kan niet wachten om Nick een dikke knuffel te geven. Als eerste zie je Joe. "Ja, jij gaat me zeker vragen waar die kleine broer van me uithangt?" Wauw, hij kan echt je gedachten lezen. Je knikt zelfverzekerd. "Hij is in de lounge". Je geeft Joe een knuffel, zo blij ben je wel door daarnet! Je loopt zo snel mogelijk als je kan naar de lounge. De crew, die op weg zijn om het podium weer leeg te halen, kijkt je raar aan. Je trekt je er niks van aan.

Nick zit alleen in de lounge, je loopt meteen naar 'm toe, geeft 'm een dikke knuffel en fluistert net zoals hij dat deed, in z'n oor: "And you're the sweetest boy that I know!"


Reacties:


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:19:
Jouw verhaal is zooo leeeeuk <3

Ik ga morgen verder lezeeeen
Ben verslaafd ;$

xoxo