Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [10]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:25

336

2

206



I think I'm in love with a Jonas Brother! [10]

Deel 10

Het concert is al volop aan de gang. Jij zit een beetje te msn'en, surfen op internet en zo. Als je soms ziet wat de fans over jou schrijven. Jullie zijn nog maar 2 dagen samen, en het begint al zeer goed [Ironisch (;]. Misschien zou je het beter niet opzoeken, en je er gewoon niks van aantrekken.

Plots komt Amber online. Hooooooi <3, typ je zo snel je kan in. Ah, bad girl, typt ze terug. Nu volg ik even niet, antwoord je. Jaja, dat zal wel. Echt, hier in Amerika heeft iedereen het over jullie. En reken maar van yes dat ik die foto gezien heb van jullie samen op de bank, zegt Amber. Je moet lachen. Ja, ik beken, typ je terug. Oeps, G2G. M'n moeder zit te zeuren! ): zegt ze 5 minuten later. En als snel is ze offline. Die is pissed, denk je. (':

Je gaat een beetje in de zetel liggen. Eigenlijk vind je het best wel saai, als de jongens aan het optreden zijn, je broer ligt te slapen en je hebt hier geen vriendinnen. Wat kan daar nou leuk aan zijn? Gelukkig zijn er niet veel concerten meer te gaan. En morgen hebben ze geen één concert gepland staan. Dus dan kunnen jullie wat leuks doen.. Zoals bowlen! Wedden dat je die kerels inmaakt!

Je valt bijna in slaap. Maar het mag niet. Want als je straks weer wakker wordt, kan je waarschijnlijk niet meer slapen omdat je al te veel slaap hebt gehad. Tegen de verveling ga je nog maar eens lezen wat er geschreven wordt over jou & Nick. Ook al weet je dat het niet mag. Je komt op een fansite terecht van een aantal meisjes.

"Nick Jonas heeft een nieuwe vriendin!"

Zoals je al aan de foto's kan zien, heeft Nick Jonas een nieuwe vriendin. Wij, als echte fans van Jonas Brothers, gaan niet doen zoals de rest van al de mensen. Nee, we wensen jou & Nick veel succes, Katie!

Dat is de eerste positieve reactie die je gelezen hebt.

<3 you guys (:


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 23 maart 2010 - 22:21:
Hihi:d


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:36:
Tssss,
Die fans zijn jaloers
Ik ook een klein beetjee

xoxo