Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [11]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:26

381

2

208



I think I'm in love with a Jonas Brother! [11]

Deel 11

De volgende dag voel je je niet zo lekker. Je hebt heel warm, en je hebt het gevoel dat je maag elk moment kan ontploffen. Je ligt nog steeds in je bed. "Chriiiiiis!" roep je zo luid je kan. Je hoort iemand dichter komen, en daar staat Joe in het deurgat. Hij gaat op het bed zitten. "Wat scheelt er?" vraagt hij bezorgd. Hij voelt meteen met de achterkant van z'n hand aan je voorhoofd. "Jij hebt superwarm! Jij moet naar een dokter!" zegt hij alsof hij je moeder is. Je kijkt 'm aan met een pruillipje. "Ben zo terug" zegt hij, en hij gaat de kamer uit.

Een paar minuten later komt hij terug met een doosje pijnstillers en een fles water in z'n handen. Hopelijk helpt het wat tegen die buikpijn. "Dank je" zeg je en je geeft hem een knuffel. [Voor zover je kunt bewegen! (':] Je besluit om nog een beetje te slapen, want dat vermindert de pijn ook al.

Even later voel je iemand in het bed kruipen. Je draait je om en kijkt recht in de ogen van Nick. Je glimlacht naar 'm. Je draait je weer om, en valt daarna in een diepe slaap met Nick z'n arm om je heen.

Een paar uur later word je weer wakker door gepraat van mensen. Nick ligt nog steeds naast je. Je denkt dat het een dokter is. Je buikpijn is wel al een beetje over, maar niet voor 100%. Zo handig als je kan, kruip je over Nick. Zonder 'm wakker te maken. Als je in de 'woonkamer' aankomt, zie je daar een oude vent staan, die waarschijnlijk een dokter is.

"Goeiemiddag, jongedame. Ik heb gehoord van je vrienden dat je koorts hebt, en dat je buik heel erg veel pijn doet? Ga daar maar eens zitten, en dan kunnen we eens zien wat er scheelt" zegt hij beleefd. Je doet wat hij zegt. [Ja, je kan maar moeilijk protesteren hé! (';] "Ja, dat is dus duidelijk Mexicaanse griep!" grapt Joe. "Ha-ha!" zeg je sarcastisch. "Geen Mexicaanse griep, maar wel een beginnende buikgriep" zegt de wijze dokter. "Ik zal je wat voorschrijven, dat de pijn vermindert." Je knikt. "En maak ook zeker dat je me niet besmet!" zegt Chris terwijl hij een beetje verder van je afschuift. Je zucht, jongens toch!


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 23 maart 2010 - 22:23:
Whhah
Kroop Nick maar naast mij als ik ziek was
In dat geval dus elke dag


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:38:
oeeefff
Gelukkig geen mexicaanse griep

xoxo