Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [12]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:27

366

1

235



I think I'm in love with a Jonas Brother! [12]

Deel 12

Het gaat nu al beter met je. Je hebt al minder koorts, en die drugs, nee grapje, pillen, werken zeer goed. (: Vandaag gaan jullie wat doen met de jongens, tenminste als je niet veel pijn meer hebt. Ook al heb je nog een beetje pijn, je zal alles doen om die jongens een leuke avond te bezorgen.

Die avond voel je je al veel beter. Je wilt deze avond verrassing houden voor de jongens. Dus je neemt je laptop, zoekt even het nummer op van de dichtste bowlingbaan en belt ernaar met je telefoon. Lekker logisch zijn! (: "Goeieavond, wat kan ik voor u doen?" hoor je iemand zeggen. Er is luide muziek op de achtergrond. Zo vroeg op de avond al een feestje? Kinderfeestje zeker (': "Ja, ik zou graag een baan willen reserveren op de naam van Katie blabla. Rond 22 uur zijn we daar." zeg je. "Oke, da's geregeld. Tot vanavond!" zegt die vent luid door de hoorn.

Nu zoek je nog het nummer van een lekker restaurant, waar het rustig is, waar jullie zeker geen last hebben van fotografen aka paparazzi. Je belt zo'n afgelegen weetikveelwat op. Daar gaat niemand verwachten dat jullie daar zijn. Een vent met een boerenstem: "Ja, daaag. Wat kan ik voor je doen?" Da's al een hele verandering met die vent daarnet. "Is 't mogelijk om een tafel te reserveren rond 20 uur 30 voor 5 personen?" [Ja dat was even telwerkt! ;9]zeg je. "Joa joa, da's geregeld. Tot straks dan!" zegt die boer terug met een Engels dialect. [Weet ik veel hoe dat klinkt! :']

Je gaat naar de kamer waar de jongens zitten. "Zouden jullie allemaal iets deftigs willen aantrekken? Ik heb namelijk een verrassing voor jullie alle vier!" zeg je opgewekt. Je keert je terug om, en gaat jezelf omkleden. Nu ze weten dat je een verrassing hebt, moeten ze wel komen. Je kiest een mooi kleedje uit dat je nog maar net gekocht hebt. Het is niet te truttig, of te boerachtig [Net als die vent van net! (':]. Het is gewoon een kleedje zoals ieder ander mens zou dragen. Over een halfuur ben je klaar. Je gaat op een stoel zitten, en wacht tot de rest klaar is.


Reacties:


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:39:
Weetje die boerenman heeft klompen aan
Dat weet ik gewoon

xoxo