Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [13]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:28

431

2

196



I think I'm in love with a Jonas Brother! [13]

Deel 13

Na een klein beetje wachten, komen de jongens een voor een uit hun kamer. Jullie worden nu afgezet aan dat 'restaurant'. Jullie gaan naar binnen. Het ziet er best nog deftig uit, en er is wel nog redelijk veel volk. Jullie lopen naar het tafeltje in de hoek, dat voor jullie gereserveerd is. Jullie krijgen al meteen de menukaart van een oude meneer, die waarschijnlijk de meneer is die je aan de telefoon had.

Hij gaat even weg, en een paar minuten later komt hij terug. "Wat kan ik brengen om te drinken?" vraagt hij. "Een simpele Cola" zeg je. Nick knikt. "Ik ook", zegt hij. "Ik neem een Bacardi Breezer [Wist ik veel! (':]" zeggen Joe, Kevin en Chris. Als de meneer weg gelopen is, sla je de menukaart nog een open op de pagina waar al de gerechten staan. Zo te zien niet zo veel, maar je trekt je plan wel. De meneer komt terug met de drankjes. "Wat kan ik jullie geven als eten?" vraagt hij. Jullie besluiten om met z'n vijven een grill-schotel te nemen. "Frietjes of aardappelen?" vraagt hij. "Frietjes én aardappelen!" zegt Joe.

Jij zit lekker gezellig naast Nick. Plots legt hij zijn hand op je been, je schrikt ervan. Maar daarna kijk je hem lief aan in z'n ogen, waarop hij nóg liever in je ogen kijkt. Je smelt als je die mooie bruine ogen ziet. Voor hoelang zijn jullie nou al samen? Het moet toch al bijna een week zijn... Één week samen, dat moet toch gevierd zijn. Je kunt ook een cadeautje voor hem kopen, en met z'n tweeën ergens naartoe gaan. Een romantische plek. Maar wat..? De rest is gezellig aan het praten, en daar komt die schotel al aan. Het ziet er best nog smakelijk uit.

"Ik ga afrekenen" zeg je als iedereen z'n buik heeft rond gegeten. Het is al half tien, dus straks moeten jullie al naar de bowling. Je gaat naar de auto waarmee jullie gekomen zijn. Iedereen zit er al in. Binnen een kwartier zijn jullie al aangekomen. Je gaat naar de kassa. "Ik had gereserveerd op de naam van Katie..." zeg je. "Klopt, zou je hier willen de namen op schrijven in de volgorde die u wilt?" vraagt de meneer. Je doet wat hij zegt, en schrijft de namen op. Jij wil samen in een team met Nick, dus zet je het laatste hokje Katie&Nick. Als eerste mag je broer, als tweede Joe, als derde Kevin en als laatste jij & Nick dus. Dit gaat een leuke avond worden, denk je met een glimlach, terwijl je naar jullie baan gaat.