Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [14]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:29

466

2

211



I think I'm in love with a Jonas Brother! [14]

Deel 14

"Jij wou dus niet alleen?" zegt Nick terwijl hij je hand vasthoudt. Je schudt van nee. "Maakt toch niks uit, ik win toch" zegt Joe. Zo ontstaat er een hevige discussie over wie er gaat winnen. "We zien wel wie er wint.." probeer je hen te sussen. Chris begint te gooien, meteen al in de goot. "Oke, van jou hebben we al geen last meer" zegt Kevin. Chris geeft hem een stoot in z'n ribben. Dan is het aan Joe. Hij heeft wel meteen al 9 kegels mee. "Wacht maar" fluister Nick in je oor. Dat ene kegeltje staat helemaal rechts. "Die krijg je toch nooit mee" zegt Kevin. Joe smijt.. En ja, toch wel. Kevin gromt terwijl hij op de grond stampt. Die ene die aan de kassa staat kijkt 'm raar aan. Hij wordt meteen rood en gaan weer zitten. Daarna is het aan Kevin, 5 kegels. De tweede keer dat hij gooit, is het ook niet veel beter. Drie kegels maar. Stukje van een cake, denk je. Jij neemt een bal waar er een 7 op staat [ Dat zijn lichte ballen, neem ik altijd :']. Je neemt een klein aanloopje, en smijt de bal recht in het midden. "Strike!" roepen jij en Nick samen. Je geeft 'm een knuffel, en gaat op z'n schoot zitten. Je hoort ze alle drie zuchten. "Het is nog maar begonnen hoor, kleine kindjes" zegt Chris terwijl hij met z'n ogen draait. En zo gaat het het hele spel door. Raad eens wie wint.. Joe was dan ook wel goed bezig, maar jij & Nick toch een tikje beter!

Opeens voel je je niet lekker. Je gaat een beetje liggen op de schouder van Nick. Hij kijkt je vragend aan. "Wat scheelt er?" vraagt hij bezorgd. Je haalt je schouders op, en doet je ogen toe. Daarna val je in slaap, maar die slaap wordt verstoord door iemand die je wakker schudt. Je doet je ogen open, en ziet dat je al in de tourbus ligt. Hij is alweer aan het rijden naar de volgende bestemming. "Je mag heus wel slapen, maar je moet wel zelf je pyjama aan doen" zegt Nick met een glimlach. Je knikt. Nog half-slapend sta je op, en doe je wat hij zegt. Zo snel als je kunt, kruip je weer onder de lakens. Voor je het weet, ben je alweer vertrokken in een diepe slaap.

De volgende ochtend word je weer wakker gemaakt. Je hoort dat er allerlei koffers dicht geritst worden en zo. Wat is er aan de hand? Je staat op en gaat kijken waar het lawaai vandaan komt. Je komt in Chris' 'kamer'. "Wat gebeurt er?" vraag je. Hij staat met z'n rug naar je toe. Als hij zich omdraait, schrik je. Z'n ogen staan rood van de tranen. Dit is niet oké.


Reacties:


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:43:
Oneee, snel verder lezen <3


Elflady
Elflady zei op 1 juli 2009 - 15:31:
spannend.<3