Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [17]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:32

348

1

214



I think I'm in love with a Jonas Brother! [17]

Deel 17

Het is alweer twee maanden geleden toen dat je terug naar huis moest keren, terwijl je op tour was samen met de jongens. Je moeder voelt zich al stukken beter. De dokters voorspellen dat ze met veel oefening misschien weer kan lopen. Je hoopt van wel. Maar je bent al blij dat ze zich veel beter voelt. Elke dag heb je gebeld naar Nick. En vanavond komt hij gewoon terug. Je kan niet wachten. Je hebt 'm keihard gemist. En eerlijk gezegd, was het heel saai zonder hun. Je hebt ook veel last gehad van de paparazzi. In alle tijdschriften, kranten werd geschreven dat jullie uit elkaar zouden zijn. Terwijl dat helemaal niet zo was. Vanavond en de dagen daarna kunnen jullie het tegendeel bewijzen. Je gsm gaat af. Een berichtje van Nick. Je glimlacht als je z'n foto op je scherm ziet.

Hi. Ik zit nu op het vliegtuig, dat straks zal vertrekken. Ik hou van je <3

Je kan al niet meer wachten. Binnen een paar uur zie je hem weer terug na 2 maanden! Nu ga je maar een beetje tv kijken. Om de tijd te verdrijven. Want dan zijn ze er voor je het weet.

Je bent in slaap gevallen in de sofa, merk je als je de bel hoort. Zo snel als je kunt spring je recht, loop je naar beneden en trek je die deur open. [Lichte vorm van ADHD :']

Het duurt even voor je het beseft, maar daar staat Nick voor je neus. Je bespringt 'm zowat en je geeft 'm volop een kus op z'n mond. Je krijgt zelfs tranen in je ogen van blijdschap. Joe & Kevin maken dat ze zo snel mogelijk binnen zijn, want ze vinden het maar raar wat jullie doen. "Ik heb je zo erg gemist" zegt Nick. Je knikt. "Ik jou ook" en je geeft 'm nog een kus. Maar even later wordt die kus onderbroken, door een flits. Het maakt je niks meer uit, hier heb je het bewijs dat jullie nog samen zijn, denk je blij. Het enige wat je nog kan schelen, is Nick & jezelf.


Reacties:


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:47:
One word,
Love <3