Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [19]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:33

423

2

216



I think I'm in love with a Jonas Brother! [19]

Deel 19

Binnen 5 minuten staat Amber voor je deur samen met Yoni. [Surprise!(: ] "Kom binnen" zeg je vriendelijk. Je stelt iedereen aan elkaar voor. "Joe, Kevin, Nick, dit zijn Amber, die je waarschijnlijk al kende, en haar oudere zus Yoni" zeg je. Ze geven elkaar een hand. Je ziet dat Joe de hand van Yoni een paar seconden vasthoud. Je haalt je arm omhoog en TJAKKA! :' Je maakt Joe weer wakker uit zo'n droom. Jij wist wel dat Yoni het type zou zijn van Joe.

"Als jullie ons nu kunnen excuseren, ik, Yoni en Katie gaan nu onze slaapplaats klaarmaken." zegt Amber en ze sleurt jullie twee mee naar boven. Jullie verzamelen alle matrassen in huis, en leggen ze allemaal samen in de grootste kamer in huis. Je moeder en vader slapen nu beneden. Maar je hebt gevraagd of ze jullie vanavond alleen konden laten. Dus heb je ze gestuurd naar een hotel waar ze volledig kunnen genieten. Ze vertrouwen jullie wel al. Je bent al oud genoeg om op jezelf te passen ook.

Dat klusje is al in een kleine 10 minuten gedaan, en jullie gaan weer naar beneden. Maar jullie blijven even voor de deur staan als jullie de jongens horen roepen. Je denkt dat ze elkaar aan het plagen zijn. "Joe, we weten wel dat je Yoni leuk vindt. Ik ken je door en door. En hoe je daarnet d'r hand vasthield en in haar ogen keek. Je hebt het te pakken" roept Chris. Je loopt subtiel door de deur en kucht een keer. Joe moet meteen blozen als jullie één voor één door de deur lopen. Jij weet nu ook al dat Yoni Joe leuk vindt. Al sinds Yoni weet dat jij JB kent, zei ze meteen al: "Ik vind die Joe echt knap!". Daarom heb je natuurlijk ook expres haar uitgekozen om te komen logeren. Er gaat nog een hoop gebeuren tussen die twee vandaag.

"Hebben jullie een beetje dorst?" vraag je aan iedereen. Ze zeggen in koor: "Cola!". Je gaat naar de keuken, 7 cola's dus. [Als ik juist geteld heb] Je staat nog maar even de cola's in te schenken, en Nick komt de deur binnen. "Ik help je wel met dat drinken" Je glimlacht. "Joe ziet Yoni ook echt zitten he." zeg je, "Ik denk gewoon dat ze voor elkaar gemaakt zijn" zeg je terwijl je de ijsblokjes in de glazen doet. "Dat denkt ik ook. Ze zijn net voor elkaar bestemd zoals twee mensen die Nick en Katie heten" zegt Nick, wanneer hij je in je ogen kijkt.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 23 maart 2010 - 22:34:
Kevin <3 Mij Balen, hij's al getrouwd


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:50:
Katie <3 Nick
Yoni <3 Joe