Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [20]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:34

367

1

194



I think I'm in love with a Jonas Brother! [20]

Deel 20

Jullie gaan terug, en iedereen zit gezellig te praten. Je zet de glazen op tafel neer, en je morst al bijna weer. Onhandige jij! Je hebt nu plots een leuk idee. "Als wij nou de jongens een make-over geven als meisje, en de jongens geven ons een make-over als jongen" stel je voor aan de hele bende. De meisjes knikken meteen, maar de jongens aarzelen. "Alleen als het niet te erg is" zegt Kevin met een bang gezicht. Je schudt van nee.

Je loopt naar boven, en je gaat allemaal spullen halen. Zoals nagellak, mascara, eyeliner, oogschaduw, blush, juwelen, rokjes en topjes. Chris duikt meteen in de kast van je vader om de meest erge kleren er uit te halen. Oeps, wat had je beloofd? Dat het niet erg zou zijn. Wel, we zullen we zien, denk je met een wenkbrauw omhoog. Je neemt 3 stoelen, want jullie kunnen maar 3 mensen per keer doen, aangezien jullie maar met 3 meisjes zijn. Als laatste gaan jullie Kevin het ergste opmaken, want die was het bangste van dat 'spelletje'.

Jij gaat Nick doen, Yoni doet Joe en Amber doet Chris. Maar eerst moeten ze alle drie geblinddoekt worden. Ze mogen niet zien wat er gebeurt. Jullie nemen elk een kleur nagellak. Jij neemt oranje, Yoni kiest fluoroze en Amber kies paars. Als alle nagels gedroogd zijn, ga jij met zo'n speciaal dun stiftje voor te tekenen op nagels, hartjes tekenen op iedere nagel. Yoni doet hetzelfde, maar het zijn streepjes en van Amber sterretjes. Natuurlijk doet zij zo'n moeilijke dingen, ze heeft het beste tekentalent hier. Voor de rest doen jullie nog mascara, eyeliner en grijze oogschaduw aan.

Jullie nemen een paar speldjes, en steken die in hun haar, nadat jullie hun haar gesteild hebben. Ze zien er echt knap uit, als je een jongen was zou je er meteen verliefd op worden. (': Jullie kiezen nog een paar topjes uit en rokjes, en laten die hun aandoen. "Niet protesteren, of we maken jullie nog meer op!" zei Amber dreigend. Ze konden niet anders dan luisteren naar jullie. Als jullie allemaal opgemaakt zijn, moeten jullie echt een foto er van nemen. Om toch nog een herinnering te hebben van die leuke avond.


Reacties:


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:52:
Hahahaha
Geweldig <3