Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [21]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:35

430

1

225



I think I'm in love with a Jonas Brother! [21]

Deel 21

En nu is het tijd om Kevin sexay te maken voor Liesje (': Jullie kiezen alle potjes nagellak, en gaan z'n nagels allemaal in een verschillende kleur doen. Jullie nemen roze mascara, en doen één van z'n wimpers roze. De andere doen jullie in het blauw. Je hoort de andere jongens grinniken. Jullie kiezen felroze oogschaduw, en doen het gebied dat 3 cm rond z'n oog ligt roze. Jullie kiezen lichte lippenstift met daarrond een donker lijntje. Nu lijkt hij echt een oude mevrouw die zichzelf niet meer kan opmaken. Jullie kiezen een rokje met bloemetjes en een topje met Hannah Montana op. [Ik wist niet wat er kinderachtig was in de VS. Eerst wou ik K3, maar dat kennen ze daar niet!]

Wanneer Kevin zichzelf in de spiegel zit, flipt hij. Jullie lopen met z'n drieën naar de kamer, en sluiten jezelf op. Jullie willen helemaal geen jongens worden. Kevin flipt. Maar eigenlijk is het wel grappig. "Rustig Kevin, je krijgt het er makkelijk af. We hebben nagellakremover, alles gewoon om die troep van je gezicht te krijgen" probeer je Kevin te kalmeren. Opeens is het gebonk gedaan. Jullie doen de deur open, kijken rond in de gang.

Plots kom je in de kamer van je ouders. Je kijkt een beetje rond. Net als je je wil omdraaien om een andere kamer te doorzoeken, trekt iemand je achteruit en val je op je reet op het tapijt. Je kijkt achter je, en je ziet Nick zichzelf daar doodlachen. "Ooh, revenge!" zeg je gemeen. Je gaat op 'm af en begint 'm te kietelen. Hij komt niet meer bij van het lachen.

Plots trekt iemand je van Nick. Het is je broer. Je voelt dat gewoon. "AAAAAH" roep je zo luid je kan. Je probeert om in z'n kloten te schoppen, maar achterwaarts schoppen is niet makkelijk. Je draait je arm naar beneden, en knijpt in z'n ballen. Chris heeft massa's veel pijn dat hij met z'n twee handen naar z'n kruis grijpt. :' Jij neemt de kans om weg te lopen, maar even later bots je tegen Yoni. En nog even later komt ook Amber gillend afgestormd. Opeens zijn jullie omsingeld door de jongens. "Dit is niet eerlijk!" zeg je met een pruillip. "Jullie zijn met ééntje meer!" zegt Yoni. Plots stormen ze alle vier op jullie af. Zo zijn jullie niks meer dan een vleeshoop. Jij ligt helemaal van onderen. Typisch. Je probeert je er van tussen te wurmen, niet dat het echt lukt.

Opeens snappen ze de hint, en laten ze je er van tussen. Zo snel je kunt, sta je weer op.


Reacties:


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:54:
hahaha