Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [22]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:35

309

1

229



I think I'm in love with a Jonas Brother! [22]

Deel 22

Je moest even op adem komen van daarnet. Maar toen dwongen de jongens jullie om naar beneden te gaan. Het was immers aan jullie om van geslacht te verwisselen. Dit gaat leuk worden, je wou altijd wel al eens mannenkleren aandoen! Jullie werden ook geblinddoekt. Je voelt iets raars op je lippen en je wang. Een potlood of zo. Het voelt ook een beetje nat en koud aan. Daar zitten jullie dan, alle drie op een rij.

Na een halfuur zijn ze eindelijk klaar. Volgens jou, zijn jullie in een pak gestoken. Je loopt vlug naar de spiegel, en je lacht jezelf keihard uit. "Hier moeten we gewoon een foto van hebben!" roep je luid. Je neemt je fototoestel, gaat naar beneden, en zet het op de functie zelfontspanner. Je zet het bovenaan op de kast. Jij, Yoni & Amber staan stoer met jullie rug tegen elkaar. Terwijl de jongens met slappe handjes en een handtas staan. Als de foto klaar is, dan kijk je er zo snel mogelijk naar. Hij is stoer! Die moet ik gewoon laten uitvergroten om in mijn kamer te hangen, denk je met een glimlach.

"Wat gaan we nu doen?" vraag je. "Karaokéeee!" roept Yoni luid. Iedereen knikt hard. Je haalt je schouders op. "Oké dan maar" zeg je uiteindelijk met een glimlach. Yoni begint. Ze kiest het liedje 'A Little Bit Longer'. [Ja, daar moet ik net aan denken omdat ik daar met Lies over praaat!] Ze heeft ook echt een mooie stem. Nick krijgt tranen in z'n ogen [Lies zei dat (:]. Je gaat dichter bij 'm zitten en slaat je arm om 'm heen. Jij & Nick gaan samen een liedje zingen.

Takin' Back My Love - Ciara ft. Enrique Iglesias.

Ze kijken je allemaal bewonderend aan als ze jou horen zingen, je moet er om blozen. Eigenlijk ben je heel verlegen, maar dit doe je gewoon voor Nick.


Reacties:


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:56:
She is a good and maybe later a Famous singer

Weet niet of dit goed engels is