Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [24]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:37

372

1

219



I think I'm in love with a Jonas Brother! [24]

Deel 24

Je staat volledig in het zwart gekleed op het kerkhof. Het lijkt op een begrafenis. Er staat een mooie grafsteen in de grond. Je knijpt je ogen tot spleetjes en probeert te lezen wat er op staat:

'Nicholas Jerry Jonas'

°16/09/1992 +27/05/2026

De echtgenote van Katie Jonas

... Bla bla!

Je kunt bijna geen adem meer halen.. Je begint te huilen als een gek, je draait gewoon helemaal door!

Maar dan word je plots wakker en besef je dat het een nachtmerrie was. Je kijkt op de klok van je gsm en je leest: - 03:56. Bijna 4 uur 's nachts dus. Je denkt niet dat je na die nachtmerrie nog kan slapen, dus ga je maar naar beneden.

Je buik begint opeens als een gek te grommen. Je slaat de koelkast open, en kijkt wat er voor te vreten in zit. Je ziet een grote pot yoghurt staan, en je neemt die uit de koelkast. Je neemt een soeplepel, je gaat je in de sofa installeren en je lepelt de pot langzaam maar zeker uit terwijl je naar Dr. Phil aan het kijken bent. [Tja.. (':] Je kan echt niet slapen.

Je loopt weer naar boven, en je neemt je laptop. Je gaat op de fansite van Jonas Brothers in Groot-Brittannië kijken. Er staat niet echt veel belangrijks op. Maar er is wel een chatbox. Je klikt op het knopje waar er 'Chatbox' op staat. Je kiest een schuilnaam: JBlover [Wist ik veel!:']. Er zijn veel mensen online, het is ook nog maar ongeveer 21h00 daar. Je oog valt direct op de mensen die over jou aan 't roddelen zijn.

NicholasJ zegt: 'Ik denkt dat die Katie 'm gebruikt.'

JoeJlover zegt: 'Ik denk het ook, ze wilt gewoon beroemd worden.'

Jij gaat je haak ertussen slaan.

JBlover zegt: 'Remember dat ze al lang goeie vrienden was met JB? (:'

NicholasJ zegt: 'Ja, maar toen was ze ook niet beroemd.'

JBlover zegt: 'Wie zegt dat ze wou beroemd worden? Volgens mij wil ze niets liever dat ze niet meer beroemd zijn en dat ze een gewoon leven kunnen leiden!'

Die kinderen maken je boos. Ze weten niks van jij & Nick. Als jij een wens zou mogen uitbrengen, zou het zijn dat iedereen zou willen dat hun idool gelukkig is met een meisje, in plaats van ze af te kraken.


Reacties:


xElineee
xElineee zei op 14 maart 2010 - 19:59:
Bitches