Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [25]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:37

437

0

226



I think I'm in love with a Jonas Brother! [25]

Deel 25

Je doet de laptop toe, en je gaat liggen in de sofa met een deken op je. Je weet wel dat slapen in de sofa niet goed is, maar je kan niet anders. Je bent veel te moe geworden om nog naar boven te lopen. Je nestelt je nog eens goed in in het deken en je draait je met je gezicht naar de rug van de sofa. Je doet je ogen toe, en het gene wat je niet verwacht had: je valt in slaap. :'

Plots hoor je de televisie aanspringen. Je doet je ogen met moeite open en kijkt wie er in de sofa zit. Het is Yoni. Zo te zien heb je niet zo lang geslapen, want het is nog steeds donker. 'Kun je ook niet slapen?' vraag je. Ze schudt van nee. Je gaat rechtop zitten. Ze is aan het kijken naar een soort Showbizz-journaal.

'Miley Cyrus confessed that she still loves Nick Jonas'

Je kan je eigen oren niet geloven. Als hij nou net gelukkig is, moet ze er weer tussen komen. 'Ah, trek 't je niet aan, meid' zegt Yoni 'Hij kiest nooit voor haar. Hij is gelukkig met de persoon met wie hij nu heeft' Je knikt jezelf een beetje moed in. Nick gaat Miley niet terugnemen nadat hij haar gedumpt heeft.

'Hoe laat is het eigenlijk?' vraag je. 'Half 6 's ochtends of zo' zegt Yoni terwijl ze geeuwt. Je haalt je schouders op. Slapen kun je toch al niet meer. 'Jij vindt Joe wel leuk he.' zeg je plots met een knipoog tot Yoni. Ze knikt verlegen. 'Ik wist het al lang.. Maar als ik eerlijk mag zijn, jij bent Joe z'n type wel. & Je weet toch nog wat we gehoord hebben. En hoe hij naar je staarde! Dat kan toch niet normaal zijn' zeg je. Ze knikt alweer. 'Hoe ben jij eigenlijk wakker geworden?' vraag je. Ze haalt haar schouders op. 'Ik hoorde jou uit bed stappen, toen werd ik wakker. Toen probeerde ik weer te slapen, maar dat ging niet. Dus ging ik maar naar beneden om je te vergezellen. En toen zag ik dat je sliep, en dus heb ik maar een beetje de TV aangezet en een beetje gezapt' legt ze uit.

'Weet je. Misschien moet je vandaag maar wat alleen met Nick doen. Jullie zien elkaar echt zo graag, maar als jullie samen zijn, zit iedereen er bij. Jullie moeten toch ook wel een beetje privacy hebben!' zegt Yoni doodserieus. Je haalt je schouders op. Waar kun je nou privacy hebben als ze overal ter wereld achtervolgd worden. Door fans, door paparazzi ... Dat mensen dat eigenlijk niet snappen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.