Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [26]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:38

321

0

204



I think I'm in love with a Jonas Brother! [26]

Deel 26

Wat kunnen jullie doen vandaag .. ? 'Ik zie je hard denken. Maar ik heb wel een idee!' zegt Yoni. Ja, zij heeft natuurlijk altijd van die ideetjes (':. 'Eerst gaan wij samen, zo vroeg als de winkels open zijn, achter een cadeautje voor jullie 2 maanden en een week samen. Daarna gaan jullie romantisch, ergens in een park waar alleen maar oude mensen komen die jullie niet kennen. Et voilí . Dan ben je hoop 'k paparazzi-vrij' zegt ze trots. Je knikt, je staat op & je geeft 'r een high five. 'Jij bent echt een slimpie, weet je!' zeg je met een glimlach.

Je gaat je alvast aankleden, dan ben je al meteen klaar om door te gaan. Yoni is al volledig klaar. 'Weet je. Misschien kunnen we na de picknick naar zo'n spa gaan!' zeg je. Ze knikt. Ze neemt de laptop, opent internet en gaat op google spa's zoeken in New Jersey. Ze klikt op eentje, ze neemt haar gsm en slaat het er in op. 'Straks bel ik daar naartoe om te reserveren,' zegt Yoni, 'en als het volzet is, dan zeg ik dat het is voor Nick Jonas & z'n vriendin Katie!' zegt ze gemeen, maar toch grappig. 'You're damn right!' zeg je om te lachen.

Je weet al welk cadeautje je kunt kopen! Twee ringen, met daarop gegraveerd:

Nick & Katie. For Ever Since 20/05/2009.

[Dat wil zeggen dat jullie 27 juli zijn vandaag. (: Net zoals de 'sterfdatum' van Nick in deel 24 :' Alleen 15 jaar vroeger :']

Je hebt er alles voor over om er een onvergetelijk dag, zonder paparazzi, van te maken! Het is ondertussen al 6h15. De tijd vliegt! Je gaat je een relaxed bad nemen. Je kunt daarna ook al bellen naar een juwelier, die zijn wel al op rond 7 uur denk je. Eigenlijk moet je ook nog leren voor je herexamens van biologie en wiskunde. Maar dat komt later wel, op dit moment is er iemand veel belangrijker dan school!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.