Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [27]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:39

387

0

201



I think I'm in love with a Jonas Brother! [27]

Deel 27

Je doet weer de laptop aan, en zoekt het nummer van je favoriete juwelier in New Jersey. Je draait het nummer in op de huistelefoon, en hij gaat over. Dan neemt er iemand op. 'Goeiemorgen, met Nancy' begroet een jonge vrouw je. 'Goeiemorgen, Nancy' zeg je opgewekt. 'Hey Katie!' zegt ze al even opgewekt. 'Wat zal het zijn?' vraagt ze. 'Wel, ik zou graag 2 ringen willen met vanbuiten iets gegraveerd. Ééntje voor Nick en ééntje voor mij. Er moet in staan: Nick & Katie. For Ever Since 20/05/2009' zeg je. 'Ooh, sweet. Ik maak dat hij tegen vanmiddag af is. Tot zo dan' zegt ze. Wauw, ze klonk ook best nog slaperig.

Nu je er aan denkt. Chris is bijna jarig! Op 18 augustus verjaart hij. Drie dagen na Joe. Dus jullie kunnen het even goed samen vieren, denk je. Dat wordt wel leuk, een grote surpriseparty met alle vrienden. En op 19 september is het jouw beurt. [Ja, m'n echte b'day. Never forget (:] Dan kan jij het ook evengoed samen vieren met Nick. Maar nu denk je al te veel vooruit. Je kunt maar beter je gedachten focussen op vanmiddag.

Je gaat vervelend in de sofa zitten tot het 9 uur is. De winkels gaan open. Je gaat niet alleen die ringen kopen, maar ook nog een mooi kleedje voor vanmiddag. Je moet er op je best uit zien! Je neemt Yoni & Amber mee. Niet dat jij niet veel weet van mode, maar hun stijl is ook echt 'unique'.

Je belt vlug een taxi, en binnen de 10 minuten staat hij voor de deur. Je gaat zo stil en snel als je kan naar buiten. Je sleurt Yoni & Amber mee de taxi in. 'New Jersey City' zeg je met een glimlach in de achteruitkijkspiegel van de chauffeur. Gelukkig is het niet zo ver vandaan je huis. Als eerste gaan jullie binnen in een hippe boetiek, de enige in heel New Jersey. De kleren worden gemaakt door een onbekende ontwerpster, maar ze heeft echt smaak. Je ziet meteen honderden mooie dingen hangen. Ook al kan je maar één kleedje aantrekken.. En daar! Mooie schoenen. Ach, wat maakt het nou uit als je meer dingen koopt. Er zijn nog meer dagen waarop je ze kan dragen! Binnen het halfuur heb je al je handen vol, en ga je naar de juwelier.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.