Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [29]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:43

459

0

204



I think I'm in love with a Jonas Brother! [29]

Deel 29

Je gaat terug naar beneden, en tegen dan staat de taxi al voor de deur. Eerst laad je de mand stiekem in, en daarna neem je Nick bij z'n hand en loop je naar de taxi. Het park is ergens buiten de stad van New Jersey. Een kwartiertje rijden, en jullie zijn er. Nick is zenuwachtig, hij is de hele tijd met z'n knie op en neer aan het bewegen [Je weet wel!]. Je legt je hand op z'n knie. 'Niet zo nerveus, we zijn er zo al!' lach je.

Dan zijn jullie aangekomen bij het park. In dit deel van New Jersey is het heel erg rustig, en doet iedereen gewoon als jullie normale mensen zijn. Je bent blij dat er nog zoiets bestaat. Je neemt de picknickmand uit de koffer, en jullie lopen even door tot het midden van het park ongeveer. 'Ooh, dus dat zijn we van plan' zegt Nick met een glimlach. 'Niet alleen dat!' fluister je maar toch luid (':

Je neemt het deken, en spreid het mooi op de grond. Je zet alles mooi erop, en je leunt knus tegen Nick terwijl je aardbeien aan 't eten bent. 'Waaraan heb ik dat eigenlijk aan verdient?' vraagt ie onverwachts. Je gaat weer recht zitten. 'Wel, toen we op tour waren, wou ik het vieren omdat we één week samen waren. Maar toen moest ik naar huis, weet je nog. En nu is dit eigenlijk om te vieren dat we twee maanden en één week samen zijn' zeg je met die aardbei nog in je hand. Hij knikt, en geeft je een lieve zoen. 'Wat is die andere verrassing?' vraagt hij alwéér zenuwachtig. 'You'll see' zeg je mysterieus. Je moet de spanning er toch nog even in houden!

Dan hoor je iets trillen. 'Huh, je had je gsm toch thuis gelaten?' denk je. Je ziet dat je een berichtje gekregen hebt van Yoni.

Dat spageval daar, is geregeld. Have fun honey <3. Wij hebben het ook gezellig!x

'Yoni..' zeg je stil voordat Nick vraagt wie het was. Nadat jullie je buikjes rond hebben gegeten, ruimen jullie alles op en gaan jullie weer weg met de taxi.

Even later komen jullie aan bij die spa. Je gaat naar de kassa. 'Op naam van Katie' zeg je tegen het meisje die daar staat. Ze knikt. 'Volgt u maar' zegt ze beleefd. Jullie doen wat ze zeggen. 'Hier zijn de kleedkamers, hier moeten jullie je badjas aan doen' zegt ze als een getrainde robot. Klinkt logisch. Maar ..? 'Ze hangen in de kast' zegt ze alsof je je gedachten kan lezen.

Je bent klaar met je om te kleden, and so is Nick. Daarna kiezen jullie wat jullie het eerste willen doen. 'Saunaaa!' beslissen jullie allebei. Dus zo gezegd, zo gedaan, jullie gaan naar de sauna. (':


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.