Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [30]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:43

550

0

203



I think I'm in love with a Jonas Brother! [30]

Deel 30

Jullie hebben de sauna voor jullie alleen, zalig! Als je er binnen komt, kan je bijna geen adem meer halen door al die warme lucht. Zo'n hitte doet wel deugd, maar hier hou je het geen halfuur uit! 'Echt zalig dat je dit allemaal voor mij hebt gedaan' zegt Nick terwijl hij z'n ogen gesloten heeft. Maar hij doet ze weer open, en geeft je een knuffel. En je hebt het al zo warm! 'Voor jou zou ik alles willen doen' zeg je met blozende wangetjes, niet dat het opvalt. Het kan evengoed door de hitte zijn. Even later gaan jullie er uit, want je kon die hitte allemaal niet meer aan (':

Als volgende gaan jullie het zwembad. Voor een beetje verfrissing te hebben. Als je je bikini aan hebt, en jullie lopen door de douchestralen zien jullie een heel groot subtropisch zwembad. Als je naar boven kijkt, zie je vijf wildwaterglijbanen. 'Dit gaat leuk ...' zeg je maar je kan je zin niet afmaken. Nick heeft je al opgepakt. Je spartelt met je benen. Je roept zo luid als je kan. Dan staat Nick aan de rand van het zwembad. Je kijkt 'm lief aan in z'n ogen zoals 'pleasedoedatniet!'. Nick kijkt lief terug maar .. Hij laat je toch vallen. 'Oeps!' zegt hij droog. Je rolt met je ogen. Je kruipt er weer uit, en je smijt hem er dubbel zo hard in. Waardoor hij jou er weer in trekt.

Nu willen jullie op de hoogste glijbaan. Jullie lopen de trappen op. Daar staan jullie dan. Je bent zo nerveus dat je op je nagels bijt. De glijbaan is wel heel erg hoog en steil. Maar toch ga je erop. Samen met Nick, die achter je zit. Het bordje dat mensen verbied om met twee er in te gaan, negeren jullie. 'Drie, twee, één!' roepen jullie samen en jullie duwen jezelf zo hard af als je kan. Jij moet roepen van de kriebels in je buik, en Nick zit erbij alsof het hem niet doet. Als jullie uit de glijbaan komen, kijkt zo'n badmeester jullie boos aan. 'Hebben jullie het bordje niet gezien of zo?' vraagt hij jullie met een scheef gezicht. Jullie halen doodgewoon jullie schouders op. En daarna springen jullie weer in het zwembad. Plots komt er een meisje op jullie af. 'Shit!' fluister je. 'Ben jij niet Nick Jonas?' vraagt ze onzeker. Nick wordt helemaal rood. Hij schudt van nee. 'Jawel dus! Zie je wel dat ik jullie herkende. Ik ben zo'n grote fan van JB. Je kunt me zowat de N# 1 fan noemen!' zegt het meisje. Daarna begint ze hysterisch te roepen. 'Ik kan niet geloven dat ik oog in oog sta met dé Nick Jonas.' roept het meisje voor het hele zwembad.

Plots is het stil, en iedereen draait hun gezichten naar jullie. Jij en Nick kijken elkaar aan, en jullie zwemmen zo snel jullie kunnen weg uit het zwembad. Jullie kruipen zo vlug jullie kunnen samen in een kleedhokje. 'Dat scheelde maar weinig hé' zeg je buiten adem. Hij knikt. 'Dit zou moeten romantisch geweest zijn. Misschien kun je maar beter je haar roze kleuren!' zeg je lachend, maar tegelijkertijd ook sip. Hij geeft je een knuffel. 'De dag is nog niet afgelopen. Wie weet wat voor goeds hij ons nog kan brengen' zegt hij.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.