Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [31]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:44

526

0

185



I think I'm in love with a Jonas Brother! [31]

Deel 31

<3

'Misschien moeten we maar weer naar dat park gaan? Daar herkende niemand ons toch?' vraagt Nick. Je knikt. 'Goed idee. Maar we gaan eerst onze kleren uit het kastje halen' stel je voor. Nick knikt, en volgt jou uit het kleedhokje. Je gaat zo snel als je kunt naar dat kastje, en kleed je dan ook zo snel mogelijk aan. Jullie geven je zwempasje terug aan de balie. 'Waarom al zo vroeg weg?' vraagt het meisje. Je haalt je schouders op. 'Fans..' zegt Nick. 'Oké. Toch bedankt voor uw bezoek en tot ziens.' zegt ze vriendelijk. Jullie nemen terug de taxi naar het park. Je moet ten slotte nog die ringen geven. Dat kun je maar moeilijk thuis doen waar iedereen bij zit.

Jullie leggen het deken weer, en jullie gaan op het deken in de zon liggen. 'Zalig, zo warm' zeg je. Nick knikt. 'Hm hm' zegt hij. Plots spring je recht. Je neemt je handtas. 'Ik heb nog een cadeautje voor jou!' zeg je. Dan springt hij ook recht. ' Je neemt het zakje uit je handtas. 'Dit is iets, waardoor iedereen weet wat we voor elkaar voelen. En het is voor altijd. Niet zoals iets eetbaars, maar het is een ring. They stay forever.' zeg je terwijl je nerveus met het doosje open en toe klapt. Plots heeft Nick je een zoen. Je zoent mee, ja wat verwacht je. (': 'Dat is echt zo lief. & Ik zal die ring altijd dragen. Op concerten, .. Gewoon overal!' Je geeft hem zijn doosje, en hij neemt het aan & doet 'm rond z'n vinger. [Kies zelf welke vinger.. :'] Jullie gaan nog even in de zon liggen, relaxen.

Het is al half zes. Je maag begint te rommelen. 'Nu al!' zegt Nick. Je haalt je schouders op. Jullie bellen de taxi weer op om naar huis te gaan. Er is niemand thuis. Je denkt dat iedereen al naar hun eigen huis is. Behalve Chris dan. 'Hoi. Was alles leuk?' zegt hij terwijl hij met z'n ogen op het computerscherm zit te kijken. Je knikt, ook al zit hij het niet. 'Het was super!' zegt Nick terwijl hij een arm om je heen slaat. 'Heb je zin om nog een beetje te zwemmen in de tuin?' vraag je. 'Nadat we een hapje gegeten hebben, wel ja.' zegt Nick met een glimlach. 'Ik heb ook wel zin in een duik. Zo vriendelijk dat je het mij ook vraagt.' zegt Chris met een treurig gezicht. 'Dus ik moet jou iets vragen om mee te doen, terwijl dit je eigen huis is en je kan kiezen of je mee doet of niet?' vraag je hem met een scheef gezicht. Hij haalt z'n schouders op. Gewonnen, denk je.

Je neemt de telefoon, en je belt naar de pizzeria die aan huis levert. 'Twee pizza's. ´Ãƒâ€°entje met Bolognese en die andere Margaretha. En het moet thuis geleverd worden, natuurlijk. Naar de Sterrenstraat 16 in New Jersey :'' zeg je wanneer er iemand op neemt. 'Dat is genoteerd. Over een half uur zijn we bij U' zegt de meneer aan de andere kant van de lijn. Je legt neer. 'Zo, over een halfuurtje hebben we eten' zeg je met een glimlach.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.