Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [32]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:49

546

0

190



I think I'm in love with a Jonas Brother! [32]

Deel 32

De bel gaat. 'Ik doe wel open' zeg je. Als je de deur opendoet, staat daar de jongen met de pizza's. Je herkent 'm ergens van. Als hij opkijkt, weet je wie het is. Het is je ex. Je mond valt open. 'Dat is dan $25' zegt hij alsof hij je niet kent. Maar je weet dat hij je ook nog herkent. Je neemt het geld uit je zak. 'Alles goed?' vraag je voordat je het geld geeft. 'Toch al beter na die dag dat jij me gedumpt hebt' zegt hij terwijl hij naar de grond kijkt. Je geeft 'm het geld, en smijt de deur toe tegen z'n gezicht.

Je gaat de pizza's op tafel zetten. Je doet de doos open. 'Ziet er lekker uit' zegt Nick terwijl hij z'n armen om je heen slaat. Net als je hem wilt kussen, gaat de bel alweer. Je loopt weer naar de deur. 'Sorry van net. Misschien kunnen we weer samen dingen doen?' klinkt het meteen. Je haalt je schouders op. 'Oké. Als vrienden dan' zeg je. Je geeft hem een glimlach. 'Excuseer me nu, want de pizza's worden koud!' Hij knikt. Je doet de deur toe, alleen nu een beetje voorzichtiger.

Je neemt drie borden, voor als Chris ook trek heeft. Nick komt naast je zitten, en neemt een stuk pizza. Even later komt ook Chris om een stuk pizza te nemen. Hij gaat voor de pc zitten, met het stuk pizza. 'En sinds wanneer eten wij niet meer aan tafel?' vraag je. Hij haalt z'n schouders op en negeert je voor de rest. Je trekt een raar gezicht naar Nick. En ook hij haalt z'n schouders op.

Als jullie klaar zijn met eten, zet je vlug alles in de vaatwasser. 'Ik ga naar boven om een bikini aan te doen' zeg je. 'Nick, wil je anders een zwembroek van Chris lenen?' Hij knikt. Je neemt 'm mee naar boven en je leidt 'm naar de kast van Nick. 'Kies maar één uit. Ik ga nu ook een andere bikini aan doen' zeg je. Je loopt naar je kamer, en kiest een bikini uit. 'Ik heb er veel te veel' denk je.

Even later staan jullie allebei beneden. Je rent naar buiten, en je springt meteen in het zwembad. Ook al verschiet je wel dat het een beetje koud is. Maar Nick springt je meteen achterna. Het was een leuke tijd. Maar dan is het al half negen. 'Ik moet maar eens naar huis, m'n ouders hebben me ook nog niet gezien' zegt hij. Je knikt. Hij gaat naar boven om z'n spullen en om 'm om te kleden. Een kwartier later is hij terug beneden. Hij loopt naar z'n auto, en laadt alles in. 'Tot morgen' zegt hij. Je knikt en je geeft 'm een knuffel&kus.

Je gaat weer naar binnen. Dan gaat je gsm af. Je neemt op. 'Hallo?' zeg je. 'Hoi, met Justin' zegt je ex. 'Zou je vanavond wat willen doen?' vraagt hij. Wauw, meteen al die avond nadat jij de deur voor z'n neus hebt toe geslaan. Je stemt in. 'Ik kom je zo ophalen, oke?' vraagt hij. 'Ja, maar wel pas over een halfuur. Ik moet me nog opmaken' zeg je. 'Oke. Tot zo. Bye bye!' zegt hij. En dan is de telefoon al toegelegd.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.