Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [33]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:49

464

0

200



I think I'm in love with a Jonas Brother! [33]

Deel 33

e kiest een mooi kleedje uit, van uit die boetiek waar jullie vandaag naartoe geweest zijn. Je doet een beetje krullen in je haar, je maakt je op. Et voilí . Net op tijd. Want even later gaat de bel. Je doet de deur open. Hij is netjes gekleed. Je gaat de deur uit, en loopt naar z'n auto. Eigenlijk snap je niet wat je aan 't doen bent. Weg gaan met je ex? Wat gaat de paparazzi wel niet over je schrijven. Maar je hoopt dat Nick je vertrouwt. Hij weet toch dat je nooit zoiets zou doen? Het merkt je meteen op dat hij een mooie auto heeft. 'Dit heb je toch niet gekocht met het geld dat je verdient dat je van pizza's rond te brengen krijgt?' vraag je lachend. Hij schudt van nee. 'Cadeautje voor m'n verjaardag' zegt hij met een glimlach.

'Zullen we naar de bioscoop gaan?' vraag je. 'Goed idee. Maar dat was ik zelf ook al van plan.' zegt hij. Hij rijdt naar de bioscoop van New Jersey. Jullie kunnen veilig naar binnen geraken, zonder paparazzi. Jullie staan aan de kassa. 'Welke film wil je kijken?' vraagt hij aan jou. Je haalt je schouders op. 'Wat dacht je van 'He's Just Not That Into You' ?' Hij knikt. 'Is goed. Twee kaartjes voor die dan' zegt hij. 'Dat is dan $20' zegt de kassière. Jullie gaan alvast popcorn & drank gaan kopen. Als jullie naar de zaal gaan, probeert hij plots je hand vast te houden. Je schrikt, en je laat je hand meteen los. 'Wat doe je?' zeg je tegen hem met een verward gezicht. Hij moet blozen. 'Sorry..' zegt hij. Je loopt nu wel een meter van 'm vandaan en zonder nog wat te zeggen, loop je naar de zaal. 'Je weet toch wel dat ik wat heb met Nick? En ik wil niet dat jij het verpest.' zeg je net voor jullie de zaal binnengaan. 'Ik snap het..' zegt hij. Je maakt een gebaar van 'goedzo'. De reclame is nog steeds bezig, maar dat duurt niet lang. Voor jullie het weten, is de film begonnen. Jullie zitten helemaal bovenaan, in het midden. Het is wel een leuke film.

Het is pauze. 'Nu al' zeg je. Maar je moet toch nodig plassen. 'Ik ben zo terug!' zeg je. En je loopt naar beneden. Wanneer je uit de wc komt, krijg je plots een flits in je ogen. Damn, denk je. 'Waarom ben je hier niet met Nick?' vraagt iedereen. Tussen de menigte zie je je ex staan. Dus hij heeft je erin geluisd? Anders konden ze toch nooit te weten komen dat je hier was, in de wc? Al die flitsen in je ogen, het maakt je duizelig. Dan wordt alles zwart, en je hoort iedereen nog roepen van schrik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.