Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [35]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:51

402

0

194



I think I'm in love with a Jonas Brother! [35]

Deel 35

De zon schijnt sterk in je ogen. Je kijkt op het bed naast je. Nick is al opgestaan. Maar hij is niet in z'n bed. Je doet de tv aan. Dan opent iemand de deur. Het is dus Nick. 'Ik ging even vragen of je al naar huis mocht.' zegt hij. Je kijkt 'm vragend aan. 'En..?' vraag je. Hij knikt. 'Je moet wel nog om de zoveel weken op consultatie gaan naar de dokter. Om te kijken of die lichte hersenschudding wel verbetert.' Je lacht. 'Ik voel er nu al niks meer van!' lach je.

Je doet het kleedje weer aan, en smijt dat ziekenhuisgeval weg. Je wast je gezicht nog en dan ga je samen met Nick naar z'n auto. Jullie rijden naar zijn huis. Hij opent de deur met z'n sleutels. Als je de woonkamer binnenkomt, staat z'n moeder meteen op om je te begroeten. Ze geeft je een knuffel. 'Alles goed?' vraagt ze. Je knikt. 'Je weet niet hoe bezorgd Nick om je was, toen je je gsm niet opnam!' lacht ze. Je voelt in je handtas. Je gsm! Je begint te panikeren. 'Heb jij m'n gsm?' fluister je tegen Nick. Hij schudt z'n hoofd. Shit, denk je. 'Ik moet even naar huis.' zeg je. 'Moet ik je brengen?' vraagt Nick. 'Ik ga wel lopend..' zeg je en je geeft 'm een kus.

Het is een lekker weertje. Je loopt eigenlijk best wel voor schut met zo'n mooi kleedje op een gewone dag. Maar er komt niet veel volk voorbij, dus zoveel te beter. Als je thuis bent, loop je meteen naar je broer. 'Heb jij m'n gsm gezien?' Ook hij schudt z'n hoofd. Je gaat op internet, en je zoekt het nummer van je provider. 'Goeiemiddag.' zegt ze. 'Goeiemiddag. Ik bel om te zeggen dat ik m'n SIM-kaart wil blokkeren. M'n gsm is namelijk gestolen.' leg je uit. 'Oké. Mag ik uw nummer even weten?' vraagt de mevrouw. Je zegt je nummer, en ze zei nog dat het geregeld was. Dan leg je neer. 'Ga je vandaag mee om een nieuwe GSM?' vraag je aan je broer. Hij knikt. 'Ik heb ook nog wat nodig. Dus dat komt goed uit' zegt hij. Je hebt zo'n vermoeden dat hij een vriendin heeft. Hij eet aan de computer, hij is niet veel meer thuis, soms is hij uren aan het bellen op z'n kamer, ... Dat wijst toch alleen maar op verliefdheid!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.