Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [36]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:51

500

0

204



I think I'm in love with a Jonas Brother! [36]

Deel 36

Je broer is even weg, zich gaan wassen. Nu zie je de kans om z'n gsm te inspecteren. Je opent de map berichten en meteen valt de naam Jessy je op. 'Ja dus. Ik wist het wel..' denk je hardop. Je leest ze. Maar dan hoor je hem weer de trap aflopen. Je sluit de map, en legt 'm meteen weer op de tafel waar hij lag. 'Ik ga me ook omkleden' zeg je vlug. Je gaat naar boven, en doet het kleedje uit. Eindelijk kun je er weer een beetje zoals een normaal mens bijlopen.

Je gaat naar beneden. 'Ik ben klaar' zeg je. Je ziet dat hij weer aan het sms'en is. 'Weet je. Als je iets te vertellen hebt, mag je het me altijd vertellen hoor.' zeg je subtiel. Hij negeert je. Hij steekt de gsm in z'n broekzak, en loopt naar de auto. Je volgt 'm. 'Wanneer komen ma & pa eigenlijk terug?' vraag je. 'Oh, die hebben gebeld. Ze blijven er nog een beetje langer.. Ze vonden het daar blijkbaar leuker dan hier' zegt hij. Mag toch, denk je. 'Alleen thuis zijn is toch ook veel leuker dan met hen erbij' zeg je met een glimlach.

Jullie gaan naar de GSM-winkel. Je ogen vallen meteen op een mooie Blackberry 8320 Curve. 'Die neem ik!' zeg je meteen. Je broer knikt. 'Goeie keuze' zegt hij terwijl hij naar z'n GSM kijkt. Hij wacht vast en zeker op een sms'je.

Je loopt naar de kassa, en je rekent af. Als jullie weer buiten zijn, zijn de paparazzi alweer jullie aan het lastigvallen. Het enige waarom ze achter je zitten, is omdat je het vriendinnetje bent van Nick Jonas. Jullie gaan weer naar de auto. Hij rijdt naar een juwelier. 'Blijf jij maar even in de auto. Ik moet hier even naar binnen' zegt hij. Nou fijn dat hij je zo graag heeft. Even later komt hij terug met een zakje in z'n handen. 'Wat ben je gaan halen?' zeg je wanneer hij de deur opendoet en instapt. 'Een nieuwe horloge.' zegt hij vlug. 'Yeah right..' fluister je. Hij zucht.

Je steekt je nieuwe SIM-kaart in je Blackberry. Meteen sla je het nummer van Nick al op. Je belt 'm op. 'Hallo.' zegt hij. 'Halloooo, met Katie!' zeg je. 'Alles goed?' vraagt hij. 'Ja, ik belde gewoon even om te zeggen dat dit m'n nieuwe nummer is. Ik heb ook een nieuwe gsm gekocht. Gaan we samen anders iets leuks doen?' vraag je. 'Ja. Maar ik heb eerst nog een verrassing voor jou' zegt hij mysterieus. 'Can't wait for that. Tot zo' zeg je. Je geeft 'm nog een kusje door de telefoon, en je legt neer. Wat voor verrassing zou het zijn?

Chris is op een of andere manier aan het lachen. 'Wat heb jij nou weer?' vraag je 'm met een raar gezicht. 'Omdat ik weet wat die verrassing is. En ik zweer je, dat je er niet goed van zult zijn!' lacht hij. Het klinkt als een grote verrassing, denk je.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.