Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [37]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:52

629

0

178



I think I'm in love with a Jonas Brother! [37]

Deel 37

Jullie rijden meteen door naar Nick. Jullie bellen aan. Je hoort ze roepen en ze lopen om het snelst naar de deur. Ze bonken tegen de deur of zoiets. Uiteindelijk doet Kevin de deur open. Hij legt z'n haar nog goed. Ze komen één voor één naar buiten. 'Ik stel voor dat we al meteen vertrekken naar de verrassing' zegt Joe. Iedereen knikt. Jullie kruipen in de auto van Nick. Jullie rijden een halfuur.

Even later rijden jullie op een oprit waar bomen aan de zijkant staan. Het is hier heel erg mooi, merk je op. Dan stoppen jullie voor het grote, mooie huis. Het lijkt wel een sprookjeskasteel. 'Zeg hallo' zegt Kevin. Je kijkt 'm raar aan. 'Hallo' zeg je droog. 'Congrats, nu heb je hallo gezegd tegen ons nieuw huis!' zegt Chris. Je kijkt nu nog meer raar. Je kan je oren niet geloven. Dus jullie gaan allemaal samen in één huis wonen? Dit had je nog niet eens ooit kunnen dromen. 'Dit is geweldig!' zeg je enthousiast tegen de vier jongens. Je loopt naar de deur. 'Ik kan niet wachten om te zien wat er binnenin dit mooie huis schuilt!' roep je. Joe komt naar je toe met de sleutel. 'Sneller..' zeur je. Maar hij reageert er niet op. Als je naar binnen gaat, zie je dat alles al mooi ingericht is. Er is een mooie ruime hal. Je inspecteert het huis helemaal. Of je het wel een huis kunt noemen.. Het is massa's groot!

'Wat vinden onze ouders hiervan?' vraag je aan Chris. 'Wel, ze waren het eerst niet oké. Maar dan zagen ze in, dat we eigenlijk al oud genoeg zijn, behalve jij en Nick dan, om voor onszelf te zorgen.' Je glimlacht. Leuker kan het toch niet. Samen met de leukste jongens van de wereld, in één huis wonen. 'Maaar, ze willen wel dat we hun geregeld nog bezoeken' zegt Chris. Je knikt. 'Natuurlijk doen we dat.' zeg je terwijl je met je ogen rolt. 'En wanneer gaan we hier intrekken dan?' vraag je. 'Wanneer jij er klaar voor bent' zegt Nick. 'Hmm .. Even denken. Ben ik er klaar voor? Ja natuurlijk, ik ben er klaar voor!' [Spongebob-imitatie XD.] 'Waar is mijn kamer eigenlijk?' vraag je. Nick neemt je hand, en neemt je mee naar boven. Jullie lopen door de grote gang boven, en plots stopt hij bij een kamer. Er hangt een bordje met Katie op de deur. 'Logischer kon het niet' zegt Nick lachend. Je opent de deur, en de kamer is echt heel groot. Het lijkt wel een hotelkamer, maar hij is voor jou alleen. Tenzij Nick ooit eens bij jou wil slapen.

Je kijkt Nick lief aan in de ogen. Je geeft 'm een knuffel. 'Dit gaat echt perfect worden' zeg je. 'Het verwondert me dat MTV Cribs nog niet gebeld heeft, om te komen filmen' lach je. Nick moet er ook mee lachen. Hij knikt. 'We moeten wel nog eerst even om m'n kleerkast te legen. Ik hoop dat ik hier een grotere kleerkast heb. Thuis zit ie veel te vol, en hij is zelf ook al zo groot' zeg je. Je loopt je kamer binnen, en je ziet al meteen dat je een inloopkast hebt. Je lacht. 'Ja, genoeg plaats heb ik al zeker!'

'Wij gaan even achter m'n kleren!' roep je naar de jongens. Ze reageren niet, maar ze hebben het vast en zeker al gehoord. Je stapt in de auto van Nick. Je denkt dat het niet meer lang duurt voor de paparazzi weet dat jullie een nieuw stulpje hebben. Dan gaan ze schrijven dat jullie samenwonen. En binnen de kortste keren gaan ze ook roddelen dat jullie gaan trouwen. Terwijl ze weten dat dat niet kan op 16 jaar. En dat zij dan daarmee geld verdienen, leugens verzinnen...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.