Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [38]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:52

508

0

190



I think I'm in love with a Jonas Brother! [38]

Deel 38

Je steekt al je kleren in de koffer. Je hebt zo wel 4 grote koffers vol. Je hoopt dat je alles in die koffer krijgt, want zo groot is hij nu ook weer niet. Jullie smijten de autozetels plat, en zo lukt het uiteindelijk wel. Plots duikt er weer een bende paparazzi op. Ze stellen weer irritante vragen. Zoals: 'Wat ga je doen?'. 'We gaan op reis naar de andere kant van de wereld, nou goed?' zegt je arrogant. Je slaat je hand voor je mond. Het kwam er gewoon arroganter uit dan dat je wou.

Jullie rijden weg, terug naar jullie huis. Je ziet dat de paparazzi jullie achtervolgt. Dit komt niet goed. Straks weten ze al allemaal waar jullie nu wonen. Nick rijd een beetje sneller. Maar dan gaan ze ook sneller rijden. 'Die mensen hebben echt niks beters te doen..' zeg je tegen jezelf. Nick schudt z'n hoofd. Jullie rijden door de poort, en jullie sluiten 'm zo snel jullie kunnen. Tegen een poort gaan ze toch niet beuken. Jullie vragen aan Big Rob of hij soms een handje wil helpen. Die is waarschijnlijk tien keer sterker dan jou. Hij neemt twee koffers in één keer. 'What the fuck?!' roep je. Alweer komt er iets uit je mond wat je niet had moeten zeggen, maar Big Rob vindt 't wel grappig.

Je bent bezig met alle kleren netjes in je grote kast te leggen. 'Vind je het hier al leuk?' vraagt Kevin. Je knikt. 'Het is hier echt geweldig. En het is alleen nog maar geweldiger als je er woont met je beste vrienden!' zeg je. Kevin loopt naar je toe en geeft je een knuffel. 'Ik ben blij dat je het leuk vind.' zegt hij met een glimlach. 'Wil je naar beneden komen? Het is al één uur 's middags. Je hebt nog steeds niks gegeten en de kok heeft wat lekkers klaargemaakt.' zegt hij. Ja, je hebt best wel trek. Je loopt snel de trap af en je gaat naar de keuken. Die je nog moeilijk vind, maar je volgt Kevin en de geur van het eten maar. Je gaat aan de kop zitten van de tafel. 'Dit is mijn plaats voor de rest van m'n leven dat ik hier woon!' zeg je bazig. Als enige meisje mag je wel aan kop zitten, denk je.

Er is spaghetti om te eten. 'Hoe wisten jullie dat ik dit graag eet?' vraag je. 'Dat wisten we niet. Maar wij eten dat ook graag!' zegt Joe. De kok kan erg goed koken. Ook al is het heel erg lekker, je krijgt maar één bord op.

Je hebt behoefte om te gaan winkelen, alwéér. Je wilt eens alleen gaan. Dan kun je zolang blijven als je wil. Je vraagt wel of je de auto van Chris mag gebruiken. Je hebt ook wel al een rijbewijs, maar je bent liever lui dan moe. Dus laat je de anderen voor je rijden. Maar nu wil je zelf eens rijden. Je krijgt de sleutels, en je vertrekt terug naar 't stad in New Jersey.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.