Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [39]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:53

596

0

190



I think I'm in love with a Jonas Brother! [39]

Deel 39

Je hebt al je handen al vol. Inclusief drie zakken van je favoriete boetiek. Plots zit de paparazzi weer achter je aan. Je zet het op een lopen. Je loopt zo snel je kunt. Je kijkt achterom. Die zitten best al een paar meter verderweg. Opeens bots je tegen iemand, en al de zakken vliegen in het rond. Jullie vallen samen in een grote plas. Je wrijft aan je hoofd. Je propt alles in de zakken, het meisje helpt mee. Je stopt met lopen. Je kan maar moeilijk eeuwig weglopen van ze. 'Wat is jullie probleem? Wat willen jullie?' zeg je met een hele bende paparazzi naast je. Het meisje staat nog steeds naast je. 'Weetje. Als ik één wens had, zou ik wensen dat jullie stoppen met me te achtervolgen. Ik ben ook maar een gewone tiener, die alleen op haar gemak wil gaan winkelen. Neem je foto's nu maar, en verdwijn dan weer. Ik ben jullie kotsbeu' zeg je. Plots zijn ze allemaal stil. Je staat tien meter van je auto. Je loopt naar je auto. Het meisje loopt met je mee. [Nja, meisje. Vrouw eigenlijk, ze is 21.] 'Hoe heet je eigenlijk?' vraag je. 'Mijn naam is Annelies Sofie Maria de 23ste' zegt ze. Je mond valt open. 'Nee, ik heet gewoon Lies' zegt ze dan. Je gezicht klaart op. 'Wil je anders mee naar mijn huis? Ik moet je toch op een of andere manier bedanken! En je moet verse kleren aandoen..' zeg je. Ze knikt. 'Is goed. Alleen als je me voorstelt aan Kevin' zegt ze met een blozend gezicht. Je knikt. 'Komt in orde.' zeg je.

Jullie zijn thuis. Je belt aan de deur. Je had namelijk nog geen sleutel. Nick doet de deur open. 'Lies, ga jij je alvast maar voorstellen. Kevin zit ergens in de woonkamer denk ik. Nick, wil jij meehelpen met uitladen?' zeg je met een glimlach. Hij knikt. Hij slaat z'n hand voor z'n mond als hij ziet hoeveel je wel gekocht hebt. 'Ik ben een meisje.. Weet je wel?' lach je. 'Dat zie ik ja.' zegt hij terwijl hij een paar zakken neemt. 'Wie is dat meisje?' vraagt hij nog. 'Wel, ik was aan het weglopen voor de paparazzi. Toen botste ik tegen haar in een plas!' Nick bekijkt je van kop tot teen. 'Daarom ben je zo nat!' lacht hij. Je trekt een pruillipje. Hij heeft je een zoen. 'Beter.' zeg je met een smile. Je gaat naar de woonkamer. Je ziet dat ze al kennis gemaakt hebben. Ze zitten al gezellig te praten.

'Liees. Jij moet andere kleren aan! Je bent kletsnat!' zeg je. Je neemt haar mee naar boven. Je gooit de zakken los op bed. 'Kies maar iets uit. Ik heb ook nog een heleboel in de kast, ook nog een heleboel in de dozen. We zijn net verhuisd. Dus kon ik nog niet alles uitpakken.' zeg je. Ze kiest een set kleren uit, en jij doet hetzelfde. Je gaat even naar de badkamer om je aan te kleden. Als je uit de badkamer komt, zie je dat ze zich ook al heeft aangekleed. 'Ik zie dat je een grote fan bent van Style [Ik wist geen andere naam voor die onbekende boetiek! (':]' zegt ze. 'Ja. Jij ook misschien?' vraag je. Ze wordt rood. 'Nee.. Eerlijk gezegd. Ik ben wel de dochter van diegene die de kleren ontwerpt..' zegt ze langzaam. Je trekt je ogen wijd open. Je had nooit verwacht dat je dit zou doen. Normaal is het andersom. Je staat dus oog in oog met de dochter van je lievelingsontwerper!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.