Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [40]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:53

512

0

205



I think I'm in love with a Jonas Brother! [40]

Deel 40

Jullie gaan weer naar beneden. Ze is hier trouwens het meeste voor Kevin. 'Kevin, heb je je al voorgesteld aan Lies?' vraag je. Hij reageert niet. Je schopt tegen z'n scheen. 'KEVIN!' roep je. 'Ja?' zegt hij suf. 'Heb je je al voorgesteld?' vraag je opnieuw. 'Ja..' zegt hij half-afwezig. 'Daarom dat hij zo droomt..' denk je hardop. Nu geeft hij jou onverwachts een schop. Zo onverwachts dat je zo erg schrikt, en op je achterste valt. Je kijkt verontwaardigd. 'Paul Kevin Jonas de tweede!' roep je. Je gaat in de zetel zitten, zo ver mogelijk weg van hem. Lies gaat naast 'm zitten. Ja, ze moet haar kans grijpen. Hij is nog single. Ze zijn ongeveer even oud. Wat moet je nog meer hebben om een relatie te starten?

Lies gaat weer naar huis. Ze heeft wel gezellig gepraat met Kevin. Kevin gaat mee met d'r naar de gang. Jij wil ook opstaan, om haar nog gedag te zeggen maar Nick trekt aan je arm. 'Dat kun je maar beter niet doen.' zegt hij met een glimlach. 'Oké' zeg je sip. Even later hoor je de deur toegaan en de taxi vertrekken. Ze is dus weg. Kevin komt de woonkamer binnen. Je ziet dat hij gelukkig is. Hij glimlacht spontaan.

'Waarom ben jij zo gelukkig?' vraag je aan hem. Hij neemt je mee naar de gang. Daar begint hij plots te lachen. Je kijkt 'm aan alsof hij een marsmannetje is. 'Laat me raden. Je hebt haar nummer gekregen?' vraag je. Hij knikt. 'En dat niet alleen!' zegt hij blij. 'Oja, jullie hebben ook nog gekust zeker?' Hij knikt weer. Hij lijkt wel een klein kind die een ijsje met 4 bollen heeft gekregen. 'Ik ben blij voor je.' zeg je en je geeft 'm een knuffel. 'Ik ook' zegt hij. Ja, dat zal wel.

Iedere Jonas is nu al van 't straat, behalve Joe. Je hebt een idee. Jullie moeten op triple date gaan ofzo. Jij & Nick, Lies & Kevin en niet te vergeten Yoni & Joe. Je kunt Yoni wel overhalen. Ze voelt wel wat voor Joe, maar ze durft 't hem niet te laten weten. Maar het wordt tijd dat ze alle moed bijeenraapt, en het hem bekent.

Je gaat weer naar boven om je kleren mooi in de kast te leggen. Als je er nu niet aan begint, wordt het nooit gedaan. Even later komt er iemand binnen in je kamer. Het is Nick. 'Ik help je wel' zegt hij. 'Dat is lief van je!' zeg je terwijl je je nieuwe kleren aan het opvouwen bent. Nick pakt een set lingerie. 'Dit wil ik je ook wel zien aanhebben.' zegt hij. Je neemt het af, en steekt het in een lade. Even later heeft hij weer iets van je genomen. Wéér een BH. Maar deze keer heeft ie 'm aan gedaan. Je lacht je dood. Je gaat achter 'm staan, en je doet de slotjes los. 'Als je dat nog één keer doen, dan maak ik er een foto van, en dan post ik 'm op MySpace. 't Is je geraden!' zeg je.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.